Kuva: Getty Images

Demi Lovato lyttää muotigaalan täysin - "Kokemus oli niin kamala, että halusin paeta"

09.03.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Eräs julkisuuden henkilö sai Lovaton tuntemaan itsensä niin onnettomaksi, että sillä meinasi olla kohtalokkaat seuraukset.

Laulaja Demi Lovato, 25, ei ole ilmeisesti suuri gaalojen ystävä. Tähti avasi sanaisen arkkunsa vuosittain pidetystä Met Galasta. Itärannikon Oscareiksikin kutsuttu gaala ei ollut Lovaton mieleen, kun hän vieraili siellä vuonna 2016. 

Kokemus oli niin karmaiseva, että hän melkein ratkesi juomaan. Lovato on kärsinyt alkoholiriippuvuudesta, mutta on onnistunut olemaan jo vuosia juomatta. 

- Eräs julkisuuden henkilö oli minua kohtaan niin kamala, että halusin vain paeta tilanteesta alkoholin avulla, hän kertoo Marie Claire -julkaisun mukaan. 

Lovato ei paljastanut haastattelunsa aikana, kuka kyseinen julkisuuden henkilö oli.

Gaalan jälkeen Lovato julkaisi kuitenkin kuvan tilanteesta, jossa hän lähestyy laulaja Nicki Minajia sekä vaatesuunnittelija, Jeremy Scottia. Nicky Minaj näyttää erittäin tympääntyneeltä Lovaton yrityksiin päästä samaan kuvaan. Silloin nainen paljasti, että gaala oli kamala, mutta ei avannut yksityiskohtia sen enempää. 

Lovato jatkaa, että hän viestitti gaalasta managerilleen kymmeneltä illalla. Hän kertoi, että hänen täytyisi päästä AA-kokoukseen. 

- Vaihdoin vaatteet, mutta minulla oli ylläni vielä timantteja. Istuin sitten AA-kokouksessa kodittomien ihmisten keskellä ja tuntin olevani enemmän yhtä heidän kanssaan, kun niiden ketkä saapuivat gaalaan, hän mainitsee. 

Lue myös: Demi Lovato julkaisi seksikkään alusasukuvan - kuvateksti sai fanit spekuloimaan

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat