Kuva: Getty Images

Guess palkkasi lakifirman selvittämään ahdistelusyytöksiä - Kate Upton kieltäytyy yhteistyöstä

13.03.2018 12:15 - Katariina Auvinen - Luettu 494 kertaa

Kate Upton on syyttänyt muotimerkin pomoa ahdistelusta.

Malli Kate Upton, 25, syytti julkisuudessa kovin sanoin Guess-merkin pomoa, Paul Marcianoa, ahdistelusta. Uptonin mukaan Marciano olisi muun muassa kourinut häntä ja suudellut väkisin Uptonin malliuran alkutaipaleella.

Nyt Guess on palkannut lakifirman hoitamaan asioita. Upton on aiemmin kieltäytynyt tekemästä minkäänlaista yhteistyötä, koska hän väittää että merkki olisi palkannut Marcianon oman henkilökohtaisen lakimiehen ensin tutkimaan tapausta. Vaikka muotimerkki palkkasi uudet asianajajat toisesta lakifirmasta, ei mallikaunotar oli vieläkään tyytyväinen. Hän väittää, että tutkinta on saastunut.

Upton kertoo, että kuvaustilanteessa Paul Marciano olisi ahdistellut häntä. (kuva: Getty Images )

Kaunotar kertoi ahdistelustaan julkisuudessa sekä Instagram-tilillään. Hänen mukaansa muotimerkin järjestämä tutkinta kertoo vain siitä, että merkki ei aio muuttaa tapojaan eikä suostu ottamaan väitöksiä vakavasti. 

- Kunnes Guess sitoutuu suorittamaan puolueettoman tutkimuksen asiasta, olen kieltäytynyt siihen asti tekemästä minkäänlaista yhteistyötä heidän kanssaan, Upton kertoi Daily Mail -julkaisun mukaan. 

Lue myös: Mallikaunotar Kate Upton syyttää Guessin pomoa ahdistelusta - "Hän tarttui rajusti rintoihini"

Lähde: Daily Mail 

Arvostele artikkeli

Uusimmat