Upea Victoria's Secret -malli lopetti laihduttamisen - "Olen lihonut, enkä välitä v*ttuakaan"

16.03.2018 19:15 - Senja Rapila

Malli Bridget Malcolm, 26, aikoo opetella rakastamaan omaa kroppaansa sellaisenaan.

Victoria's Secret -mallit ovat poikkeuksetta todella hyvässä ja treenatussa kunnossa, joka on seurausta tiukasta dieetistä ja tarkoista treenirutiineista. Nyt 26-vuotias Victoria's Secret -malli Bridget Malcolm on kertonut julkisesti, ettei enää aio laihduttaa työnsä vuoksi.

Malcolm on työnsä vuoksi ollut tiukalla dieetillä jo kaksitoista vuotta ja pitänyt kroppansa kunnossa.

"Tein itselleni lupauksen viime vuoden elokuussa. Oli aika tehdä rauha kroppani kanssa", hän kirjoittaa omassa blogissaan.

Malcolm aloittaa kertomalla, että hän heitti vaa'an pois kotoaan ja poisti useita kymmeniä treenikuvia omalta Instagram-tililtään. Nyt hän aikoisi keskittyä vain itsensä rakastamiseen sellaisenaan.

"Halusin lopettaa peiliin katsomisen ja sen, että sanoisin itselleni olevani liian lihava, tai etten tee tarpeeksi."

"En koskaan tajunnut sitä, kuinka paljon aikaa ja energiaa käytin laihduttamiseen. Olen paljon vapaampi nyt ja se on upea tunne. Toivon, että olisin tajunnut sen aiemmin, mutta myöhään on parempi kuin ei ikinä. Olen lihonut, enkä välitä v*ttuakaan. Elämäni on paljon enemmän kuin farkkujeni koko."

Ei ensimmäinen eikä viimeinen kerta

Vain kaksi päivää sitten Malcolm on julkaissut herättelevän kuvan Instagram-tilillään. Kuvatekstissään hän kertoo, että kuvanottohetkellä hänelle oli kerrottu, että hänen tulisi laihduttaa.

"Se ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen kerta. Se on aina hauskaa näytellä olevansa itsevarma uimapuvussa, kun olet sodassa oman kehosi kanssa."

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lähde: Independent

Lue myös: Victoria´s Secret -malli hyllytettiin kuvauksista liian lihavana - julkaisi herättelevän kuvan

Lue myös: Victoria´s Secret -malli paljastaa treenirutiinsa täydellisen kropan saamiseksi - ota vinkit talteen

Kilpailut

Uusimmat