Kuva: Mikko Räsänen

Eevi Teittinen haaveilee lapsista ja naimisiinmenosta: "Tuntuu luontevalta ajatukselta"

22.03.2018 16:45 - Senja Rapila

Fitness-tähti kertoo ajatuksiaan omassa blogissaan.

Suomalainen fitness-kaunotar Eevi Teittinen on kertonut rehellisesti omassa blogissaan ajatuksiaan lapsista ja avioliitosta. Hän paljastaa, että haluaa tulevaisuudessa lapsia ja samoiten mennä naimisiin. Tällä hetkellä Teittinen seurustelee vapaaottelija Teemu Packálenin kanssa.

"Kuten varmasti aika moni meistä, myös minä olen käynyt parisuhteissani keskusteluita lapsista ja naimisiinmenosta. Tiedän haluavani niitä, olen aina tiennyt. Äitiys tuntuu todella luontevalta ajatukselta ja tässä vaiheessa elämääni koen olevani siihen myös valmis", hän kirjoittaa.

Aika lapsille ei kuitenkaan ole aivan vielä, vaan Teittinen haluaa vielä elää hetken itselleen ja rakentaa parisuhdettaan.

"Tiedän kuitenkin sen, ettei lapsen tulo olisi enää maailmanloppu. Tunnistan itsessäni tiettyä kypsyyttä, mutta onhan tämä ikäkin kieltämättä sellainen itkuhälytin. Uskoin vahvasti vielä muutamia vuosia sitten siihen, ettei mitään sisäistä kelloa ole olemassa. Se on kuitenkin valitettavasti potaskaa. Halusimme me naiset sitä tai emme, se saattaa syttyä meissä kolmenkympin korvilla."

Teittinen pohdiskelee kirjoituksessaan myös sitä, jos kumppani ei suhteessa haluaisikaan lapsia. Mitä siinä tilanteessa pitäisi tehdä?

"Olen itse ollut suhteessa, jossa en halunnut lapsia. Se johtui siitä etten ollut siihen valmis. Se miksi ei ole valmis ei aina johdu parisuhteesta, vaan siihen voi liittyä monia muita eri asioita, kuten vaikka oman uran kehittäminen."

"Päätökset vaativat myös sopivan hetken, mutta olen aina tiennyt haluavani oman perheen. Sitä en ole koskaan kyseenalaistanut. Tiedostan kuitenkin hyvin vahvasti sen, että jokaisen palasen täytyy tuntua hyvältä, kun sellainen päätetään perustaa. Vaikka asiat ja me itse muutumme vuosien saatossa, perhe on se mikä pysyy aina."

Lähde: Eevi Teittisen blogi

Lue myös: Sini Ariell teki radikaalin muodonmuutoksen - ajoi puolet päästään kaljuksi!

Lue myös: Anna: Janni Hussi paljastaa aiemman hurjan treenirutiininsa - "Pakotin itseni jaksamaan"

Lue myös: Eevi Teittisen bikinikuva ei jätä kylmäksi - "Filmitähti päässyt kuvaan"

Kilpailut

Uusimmat