Kuva: Senja Rapila

Tänään tv:ssä: Heidi Sohlbergin koskettava tarina saa missit itkemään - saa myös yllätysvieraan

27.03.2018 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Heidi Sohlberg kertoo Kaunis elämä -ohjelmassa syöpätaistelustaan.

Tänään Kaunis elämä -tv-sarjassa nähdään Heidi Sohlbergin, 36, jakso. Jaksossa käydään läpi Sohlbergin elämää ja myös hänen kokemiaan rankkoja asioita. Sohlberg menetti lapsena äitinsä rintasyöpään, ja vuoden 2016 kesällä hänen pahin pelkonsa kävi toteen.

- Kun sain kesällä 2016 itse syöpädiagnoosin, soitin isälle ja itkin puhelimessa, että ”iskä paljonko mun pitää jaksaa”. Että musta tuntuu, että en enää jaksa, Sohlberg kertoo ohjelmassa.

Vuoden 2001 Miss Suomi kertoo ohjelmassa muille misseille, että hänestä tuntuu tällä hetkellä hurjalta katsoa hänestä otettuja kaljukuvia.

- Päätin, että en käytä hattua enkä peruukkia. Minä olen tällainen ja minulla on tämä syöpä, ja mitä sitä turhaan peittelemään, Sohlberg sanoo.

Sohlbergin kertomukset saavat muut missit liikuttumaan kyyneliin useampaan otteeseen.

Jakson lopussa nainen saa Vanajanlinnaan myös yllätysvieraan. Lastenklinikoiden kummit ry:n toiminnanjohtaja Anne Knaster tuo paikalle Aleksi-pojan, johon Sohlbergilla on aivan erityinen suhde. Nainen tilasi Aleksilta vaaleanpunaisista helmistä tehtyjä Roosa nauha -koruja, joita hän jakoi muillekin.

- Tämä yllätys tuli aika puskista. Sen ehkä näki reaktiostakin. Minulla kesti vähän aikaa tajuta, että tapahtuuko tämä oikeasti. Se oli minulle todella, todella iso asia, Sohlberg sanoo ohjelmassa yllätyksestään.

Kaunis elämä
klo 21.00
MTV3

Lue myös: Heidi Sohlberg rintasyövästään: "Niin hirveältä kuin se kuulostaa, minun oli tarkoitus sairastua"

Kilpailut

Uusimmat