Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Reino Nordin vastaa arvostelijoilleen: "Vihatkaa edes syystä, jos vihaatte!"

28.03.2018 15:45 - Iiro Myllymäki

Reino Nordinin mukaan hän ei ole koskaan tehnyt mitään pahaa kenellekään.

Muusikko Reino Nordin, 34, herättää ihmisissä ristiriitaisia tunteita. Some-kommenteissa hän saa usein paljon lokaa niskaansa eikä mies itse ymmärrä, miksi. Asia tuli esiin Esko Eerikäisen luotsaamassa Sunnuntaibrunssi-podcastissa. Hän naureskelee, onko tehnyt edellisessä elämässään jotain niin ilkeää, että häntä nyt rangaistaan siitä.

- Mitä pahaa olen tehnyt kenellekään? Näyttäkää se minulle toteen, Reino Nordin ihmettelee.

Nordinin maine on saanut tahroja muun muassa päihteisiin liittyvissä kohuissa. Miehelle annettiin viime vuonna sakkorangaistus marihuanan hallussapidosta ja kokaiinin käytöstä. Miestä epäiltiin myös rattijuopumuksesta.

- Haluan painottaa, että en ole ajanut päihtyneenä autoa. Kyllä, minulta on löytynyt kannabista, mutta edelleenkään en ole satuttanut ketään, Nordin sanoo.

Sittemmin Nordin on raitistunut täysin. Hän on lopettanut alkoholinkin käytön kokonaan.

Reino Nordinin mielestä suurella yleisöllä ei ole mitään järkevää syytä kohdistaa vihaansa häneen.

- Please, vihatkaa edes syystä, jos vihaatte, Nordin sanoo.

Sunnuntaibrunssin haastattelussa mies sanoo olevansa hyvillään siitä, että nykyään hänen musiikkinsa saa ihmisten mielissä suuremman painoarvon kuin häneen liitetyt kohuotsikot. Miehen viime vuonna julkaistu Antaudun-levy oli suurmenestys, ja Emma-gaalassa Nordin voitti levyn nimikappaleella vuoden striimatuimman biisin palkinnon.

Sunnuntaibrunssissa Nordin puhuu myös muun muassa siitä, miten raitistuminen on vaikuttanut häneen ja hänen läheisiinsä. Voit kuunnella koko haastattelun tästä linkistä.

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot.

Lue myös: Reino Nordin raitistumisestaan Maria Veitolalle: "20 vuoden aikana tuli käytettyä kaikenlaista"

Kilpailut

Uusimmat