Kuva: Ava

Tänään tv:ssä: Jippu ja Anniina-sisko avoimina: Voimme puhua seksimieltymyksistämme toisillemme

02.04.2018 07:15 - Iiro Myllymäki

Siskot-sarjassa laulaja Jippu ja hänen Anniina-siskonsa kertovat, että heidän välillään ei ole mitään salaisuuksia.

Tämän illan Siskot-sarjan jaksossa sisaruussuhteestaan kertovat Jippu, eli Meri-Tuuli Elorinne, 32, ja Anniina Merisalo, 28. Jippu on laulaja ja evankelista, kun taas Anniina työskentelee lähihoitajana. Naiset ovat pitäneet toisiaan siskoina 17 vuoden ajan, eli siitä lähtien kun Anniinan äidistä Aija Merisalosta tuli Jipun kasvattivanhempi.

Naisilla on läheiset välit, ja he voivat puhua keskenään ihan kaikesta. Naisten välillä vallitsee äärimmäinen rehellisyys.

- Meillä ei ole mitään tabuja. Kaikki kipeimmät ja sairaimmat ajatukset voi jakaa, ja ne käsitellään aika raadollisesti ja olemme jopa raivorehellisiä. Meidän ei tarvitse kantaa mitään salaisuuksia, vaikka ne olisivat jotain kinkyjä seksimieltymyksiä tai mitä tahansa, Anniina nauraa.

Luonnollisesti naiset ovat aina olleet toisilleen hyvin rehellisiä miesasioistaan. Jippu on ollut välillä huolissaan, miten hänen sekavat mieskuvionsa vaikuttavat Anniinaan.

- On ollut huoli siitä, että hitto soikoon millainen puliukko seuraavaksi tulee ja millaisella lääkityksen tarpeella, Jippu sanoo.

Jippu on naimisissa Sami Elorinteen kanssa ja parilla on 3,5-vuotias poika. Jippu on hiljattain kertonut pariskunnan vaiheista ja rakkaustarinasta Me Naisten haastattelussa.

Siskot
Klo 21.00
AVA

Lue myös: Jippu tahtoi tavata biologisen äitinsä - välirikkoa takana 11 vuotta

Kilpailut

Uusimmat