Kuva: Ava

Me Naiset: Laulaja Jippu löysi rakkauden ollessaan heikoimmillaan - "Olin munannut kaiken"

01.03.2018 10:15 - Iiro Myllymäki

Jippu kertoo Me Naisille, että rikkinäinen tausta yhdistää häntä ja hänen aviomiestään Sami Elorinnettä.

Laulaja Jippu, 33, kertoo Me Naisten haastattelussa, miten hänen ja Sami Elorinteen, 38, parisuhde sai alkunsa. Pari on naimisissa ja heillä on 3,5-vuotias poika. Jippu kohtasi Samin neljä vuotta sitten, kun hän koki olevansa elämässään täysin pohjalla. Hän oli käynyt läpi kaksi avioeroa muutaman vuoden sisään ja poti myös epävarmuuksia artistina.

- Minulla ei ollut jäljellä enää mitään. Olin tehnyt vääriä valintoja ja munannut kaiken, Jippu sanoo.

Jippu ja Sami kohtasivat Jipun keikkapaikan takahuoneessa. Sami kuului samaan kaveripiiriin, josta Jippu oli saanut ystäviä. Jippu uskalsi heti avautua Samille elämänsä rankimmistakin asioista ja omista epävarmuuksistaan.

Samilla on tausta päihderiippuvaisena, ja kaksikkoa yhdistivät samankaltaiset kokemukset rikkinäisestä lapsuudesta. Tämän ensikohtaamisen jälkeen kului hetki aikaa, kunnes syksyllä Jippu otti uudelleen yhteyttä Samiin. Keskinäinen yhteisymmärrys syveni rakkaudeksi.

- Olin silloin pelokas ja rikkinäinen nainen, mutta Samin kanssa oli ollut hyviä keskusteluja. Tunsin, että Samilla on kyky nähdä ja ymmärtää minua ja itkin hänelle siinä takahuoneen ovella koko elämäni, Jippu muistelee.

Ensimmäisen seurusteluvuoden jälkeen Jippu tuli raskaaksi. Lapsen tulo oli toivottu, mutta myös pelkoa aiheuttava asia.

- Epävarmuus nousi pintaan. Pelkäsin, että olen huono äiti ja epäonnistun, kun olin epäonnistunut kaikessa muussakin. Mietin, miten muut äidit suhtautuvat minuun rikkinäisen taustani takia. Sami oli tuolloinkin käsittämätön, hän tuki minua ja sanoi, että olet parasta, mitä lapsi voi saada, Jippu kertoo.

Samilla on myös teini-ikäinen poika ja tytär edellisestä suhteesta. Mies koki päihderiippuvuuden takia epäonnistuneensa isänä näiden kahden lapsen kohdalla, joten hän halusi suoriutua uuden lapsen kanssa isyydestä kunnialla. Nyt pari elää tavallista perhearkea. Jippu on jättänyt suurelta osin julkisuuden valokeilan taakseen ja keskittyy nyt seurakuntatyöhön. Hän käy seurakunnissa laulamassa hengellisiä lauluja ja kertomassa omaa tarinaansa. Samikin on mukana seurakuntatyössä Turun Mikaelin seurakunnassa, missä hän pitää keskustelu- ja vertaistuki-iltoja.

Lue myös: Jippu tahtoi tavata biologisen äitinsä - välirikkoa takana 11 vuotta

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat