Kuva: Getty Images

Rillit Huurussa -tähti ei päässyt yli poikaystävänsä omituisesta tavasta - jätti lopulta miehen

03.04.2018 17:45 - Katariina Auvinen

Kaley Cuoco kertoo, että julkisuudesta tuttu poikaystävä oli hyvin pihi.

Rillit Huurussa -sarjassa näytellyt kaunotar, Kaley Cuoco, 32, paljasti eronneensa julkisuudesta tutusta poikaystävästään vain sen vuoksi, että tämä oli hänen mielestään pihi. Cuoco kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan, että naista hävetti poikaystävänsä kanssa erityisesti ravintoloissa.

Poikaystävä ei nimittäin antanut ollenkaan tippiä tarjoilijoille, joka kuuluu Yhdysvalloissa vahvasti palvelukulttuuriin. 

Cuoco kertoo, että poikaystävä oli hyvin tunnettu, mutta hän halusi pitää tämän nimen salaisuutena. Sen kaunotar paljasti, että hän tapaili miestä ollessaan 19-vuotias ja juuri uransa alussa. 

- Kutsukaamme häntä vaikka Johniksi, koska jos paljastaisin hänen nimensä, tietäisitte tasan tarkkaan, kuka hän on. Me näytimme hyvältä yhdessä ja jokainen, joka tapasi Johnin, rakastui häneen. Kun menimme ensimmäisille treffeille tiesin, että asiat tulisivat menemään pieleen, Cuoco kertoo. 

Kaley Cuoco seurusteli 19-vuotiaana Tunteita ja tuoksuja -sarjassa näytelleen Thad Luckinbillin kanssa, mutta nainen ei ole vahvistanut onko juuri hän erityisen pihi tippaamaan. (kuva: Getty Images)

Cuoco kertoi, että illallinen hienossa ravintolassa sujui erinomaisesti, mutta kaikki muuttui laskun saavuttua. Nainen kertoo, että hän tarjoutui jakamaan laskun, mutta mies oli sitä mieltä, että hän haluaa maksaa. 

- Mies tarkasteli laskua hyvin tarkasti. Hän summasi laskua ja tarkasti tippiä tai sen vähimmäismäärää. Ymmärsin tuolloin, että hän on surkea tippaaja, Cuoco sanoi. 

Naisen mukaan hän kuitenkin antoi miehelle mahdollisuuden. He kävivät useilla treffeillä, mutta lopulta juttu kaatui miehen pihityteen. 

Julkaisu arvelee, että kyseessä voisi olla Tunteita ja Tuoksuja -saippuasarjassa näytellyt, Thad Luckinbill, 42, jota Cuoco tapaili juuri ollessaan 19-vuotias. 

Lue myös: Rillit Huurussa -tähti haastettiin oikeuteen - auto-onnettomuudesta jo kaksi vuotta

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat