Kuva: Getty Images

Fanisivu julkaisi uskaliaan kuvan mallikaksikosta - Bella Hadid näpäytti kuvaan kommentoinutta

04.04.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Eräs Instagram-käyttäjä haukkui kaksikon täysin, mutta Bella Hadid ei jäänyt tuppisuuksi.

Malli, Bella Hadidin fanisivu julkaisi Instagramissa kuvan, jossa oli Hadidin ja Kendall Jennerin kuvat vierekkäin. Molemmilla naisilla oli läpinäkyvä paita, jonka johdosta kuvatekstissä kysyttiinkin, kumpi näyttää paremmalta. 

Fanisivulle tuli lukuisia vastauksia, joista yksi ainakin kiinnitti itse Bella Hadidin huomion. Siinä nainen haukkui molemmat naiset hyvin epäaidoiksi.

"Kaksi epäaitoa ämmää tässä kuvassa. Ensiksi tehdään nenäleikkaus, sitten tulevat huulet ja lopuksi korjaillaan vielä poskipäät. Rahalla saa täydellisen ulkonäön, mutta ei kivaa persoonallisuutta, jonka nämä kaksi tarvitsivat. "

Bella Hadid oli vastannut naiselle hyvin napakasti, mutta ystävällisesti. 

"Toivoisin, että tietäisit, millaisia persoonia me oikeasti olemme. Toivon sinulle siunausta, koska kateus on hätähuuto. Toivoisin, että voisin auttaa sinua. " 

Bella Hadid ei ole perheestään ainut, joka on saanut ikäviä kommentteja ulkonäöstään. Hänen siskonsa Gigi Hadid vastasi arvostelijoilleen vähän aikaa sitten. Ihmiset väittivät Gigi Hadidin olevan aivan liian laiha. Nainen kertoi kärsivänsä sairaudesta, joka tekee ruoka-aineiden imeytymisen hankalaksi.

Lue myös: Victoria´s Secret -mallit löysivät toisistaan rakkauden? Nähtiin kiihkeissä tunnelmissa yökerhossa

Lähde: Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat