Kuva: Getty Images

Justin Bieberin tatuoitu keho järkytti faneja - toivovat hänen lopettavan uusien kuvien hankkimisen

05.04.2018 23:45 - Katariina Auvinen

Bieber julkaisi paljastavan kuvan Instagramissa.

Laulaja Justin Bieber, 24, julkaisi paljastavan kuvan Instagramissa, jossa näkyy hänen raskaasti tatuoitu rintakehänsä lantiolle saakka. Bieber kertoo kuvatekstissä yksinkertaisesti rakastavansa tatuointeja. Mies on istunut omien sanojensa mukaan tatuoitavana satoja tunteja. 

"Jos tatuoiminen ei sattuisi, jokainen varmasti haluaisi ottaa kuvia kehoonsa. Tai, ei ehkä jokainen, mutta melkein. Satoja tunteja kovaa työtä, mutta en haluaisi poistaa yhtään tatuointia itseltäni. Minä yksinkertaisesti rakastan taidetta ja olen tehnyt omasta kehostani pohjan taiteelle. Niin hauskaa!"

Bieber on ottanut suurimman osan tatuoinneistaan viimeisen vuoden aikana. Viime syksynä mies tatuoi koko vatsanseutunsa. Nykyisin hänen käsivartensa sekä vatsanseutunsa ovat täysin tatuoidut. Sen lisäksi Bieberillä on tatuointeja niskassaan ja jaloissaan. 

Yhteensä miehellä huhutaan olevan yli 60 erilaista kuvaa kehossaan. 

Laulajan ensimmäinen tatuointi oli hieman vaatimaton nykyisiin kuviin verrattuna. Hänen vasenta lantiotaan koristi pieni lintu. Bieberin tatuoinneissa korostuvat paljolti uskonnolliset merkitykset, joka on tärkeä osa laulajan elämää. Hän kääntyi uskoon muutama vuosi sitten. 

Fanit eivät ole olleet vakuuttuneita miehen kiintymyksestä tatuointeihin. Heidän mielestään laulajan pitäisi jo lopettaa uusien tatuointien ottaminen. 

"Tuo ei ole enää kaunista. Voitko lopettaa?" 

"Pidän sinusta, mutta en tatuoinneistasi." 

"En ymmärrä, miksi haluat turmella kaunista vartaloasi keinotekoisilla kuvilla?" 

Lue myös: Justin Bieber löysi jo uuden rakkaan? Vietti intiimejä hetkiä mallin kanssa

Lähde: Daily Mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat