Kuva: Instagram

Instagram-malli halusi muuttaa silmiensä väriä - operaatio jätti hänet lähes sokeaksi

13.04.2018 16:15 - Katariina Auvinen - Luettu 4 384 kertaa

Nadinne Bruna ei pitänyt ruskeista silmistään, joten hän päätti maksaa leikkauksesta, jossa hänelle asennettaisiin harmaat implantit.

Instagram-tähti ja malli, Nadinne Bruna, 32, halusi epätoivoisesti muuttaa silmiensä väriä. Hän päätti maksaa kauneusoperaatiosta, jossa lääkärit muuttaisivat hänen ruskeat silmänsä harmaiksi. 

Operaatio ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan, koska nyt naisen silmät ovat kyllä harmaat, mutta hänen näkönsä ei ole palautunut normaaliksi. Nainen menetti vasemmasta silmästään 50 prosenttia näkökyvystä ja huimat 80 prosenttia hänen oikeasta silmästään.

Bruna asuu Yhdysvalloissa, mutta hän päätti säästää leikkauskuluissa ja lenti Kolumbiaan leikkaukseen. Leikkauksessa piti asentaa eräänlaiset implantit oman värikalvon päälle, jonka jälkeen silmien väri muuttuisi. 

Bruna kuitenkin väittää, että hänen näkökykynsä on koko ajan sumea. Tämän lisäksi hänen silmänsä olivat punaiset ja kipeät kuukausia leikkauksen jälkeen. Leikkaus tehtiin vuonna 2016 ja viime vuoden puolella Bruna päätti palata Kolumbiaan, jotta hänen näköään voitaisiin korjata. 

Lääkärit poistivat implantit ja tekivät kaikkensa, jotta naisen näkökyky voitaisiin pelastaa. Hänen näkönsä ei tule kuitenkaan palautumaan normaaliksi. Vauriot ovat pysyviä. 

Nainen on hullaantunut kauneusleikkauksiin. Hän on muokannut vartaloaan jo useiden kymmenien tuhansien eurojen arvosta. 

Lue myös: Huippumalli myönsi vihdoin käyneensä kauneusleikkauksissa - katso kuvat ennen ja jälkeen

Lähde: LADbible

Uusimmat