Kuva: Lars Johnson / Nelonen

TIS-Minna avoimena blogissaan: "Mietin, voisinko olla vielä onnellisempi jonkun muun kanssa"

13.04.2018 13:45 - Senja Rapila

Minna kertoo muun muassa sen, että on pohtinut eroa miehestään Sammystä pidemmän aikaa.

Temptation Island Suomi -sarjan Minna ja Sammy ovat olleet kriisin keskellä, kun molempien uskollisuutta on koeteltu sarjassa. Minna on pettänyt poikaystäväänsä jo suhteen alkuvaiheessa, ja viettelysten saarella nainen päätyi laittamaan kondomin suullaan sinkkumiehen elimen päälle. Myöhemmin Sammy laittoi itse sinkkuvaihteen päälle tasoittaakseen tilejä tyttöystävänsä kanssa.

Minna on nyt pohtinut omaa suhdettaan omassa henkilökohtaisessa blogissaan. Hän paljastaa, että oli miettinyt parin eroa jo syksyllä ennen viettelysten saarelle lähtemistä.

"Minulla paloi käämi totaalisesti Sammyyn useamman kerran. Kuinka paljon rakkauden vuoksi pitää kestää? Mitä rakkaus maksaa? Ynnäilin päässäni suhteemme plussia ja miinuksia. Okei, tein niistä ihan excelinkin, jossa jokainen hyvä ja huono puoli oli arvioitu painokertoimella (koska tässä vertailussa pelkkä kvantitatiivinen tutkimusmenetelmä ei toimi). Olin siis visioinut mahdollista eroa, miten jakaisimme lusikat ja miltä se tuntuisi", hän kirjoittaa blogissaan.

Todellisuudentaju eron seurauksista ja sen lopullisuudesta kuitenkin iski vasta sitten, kun Minna kuuli eroon viittaavia sanoja poikaystävänsä suusta iltanuotiolla nähdyllä videolla.

"Sammy kertoi viime videolla, että meidän luottamuksen rippeistä ei voi enää parisuhdetta rakentaa. Vasta kun kuulin sen Sammyn suusta ja sulattelin tietoa yön yli, tajusin miten paljon menettäisin jos menettäisin Sammyn. Olin hetkessä sitä mieltä, että en missään tapauksessa halua erota. Olisinko voinut oivaltaa tämän ilman näin äärimmäistä kokemusta? Nyt tunsin, mitä olisi tulla jätetyksi."

Minna myöntää kirjoituksessaan, että on suhteen aikana alkanut pitää miestään itsestäänselvyytenä.

"Kun on tottunut siihen, että kumppani on aina rinnalla, alkaa häntä väkisinkin pitää itsestäänselvyytenä. Kirjaviisaana insinöörinä jälleen ymmärrän, että eihän näin pitäisi olla. En voi silti muuttaa tunteitani ja suhtautumistani. Tähän väliin sopii myös klisee, että pitää mennä kauas nähdäkseen lähelle. Jos kumppani ei ole koko ajan tavoitettavissa, alkaa häntä ikävöidä. Kaipaus on ihana tunne, koska se muistuttaa minua arkenakin siitä että toinen on minulle tärkeä."

Eroajatukset eivät kuitenkaan ole kaikonneet kokonaan.

"Tiedostavalle ihmiselle on luonnollista pohtia, olisiko kenties onnellisempi jonkun muun kanssa. Olen usein onnellinen Sammyn kanssa, mutta mutkien vastaan tullessa mietin voisinko olla vielä onnellisempi jonkun muun kanssa. Moni pohtii myös, pitäisikö laittaa työsuhde vaihtoon, mutta harva kertoo mietteistään työpaikallaan. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella?"

Voit lukea koko kirjoitukset Minnan omasta blogista, täältä.

Lähde: Insinöörin päiväkirja

Lue myös: Narsistiksi haukuttu TIS-Elias: "Olen puhunut mielenterveysalan ammattilaisten kanssa"

Kilpailut

Uusimmat