Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Sara Forsberg lihoi 22 kiloa, avoin tilitys videolla: "Kaikki ympärilläni romahti"

13.04.2018 14:33 - Iiro Myllymäki

Laulajan henkilökohtaisen elämän ongelmat johtivat siihen, että hän eristäytyi ja ahmi pizzaa.

YouTube-videoillaan suosioon noussut ja laulajanuralle siirtynyt Sara Forsberg, taiteilijanimeltään Saara, 23, on kertonut tuoreella YouTube-videollaan lihomisestaan. Videon nimi on ytimekkäästi ”Näin minusta tuli lihava”.

Forsberg sai Los Angelesiin muutettuaan levytyssopimuksen Capitol Recordsin kanssa, ja levy-yhtiön toimesta nainen laitettiin tiukalle dieetille.

- Minulle annettiin personal trainer ja minut laitettiin tiukalle dieetille, jotta painoni putoaisi. Treenasin kuusi kertaa viikossa ja tähän tanssitunnit vielä päälle, vaikka olin täysin normaalipainoinen, Forsberg kertoo.

Naisella tuli kuitenkin ongelmia levy-yhtiönsä kanssa, kun hänen ensimmäinen singlejulkaisunsa Ur Cool ei menestynyt. Lopulta levytyssopimus purkautui maaliskuussa 2016, ja samaan aikakauteen naiselle osui monia muitakin vastoinkäymisiä.

- Minulla oli tuolloin taloudellisia ongelmia, parisuhteessani oli ongelmia, ja minulle tuli sosiaalista ahdistuneisuutta, joka johti yksinäisyyteen, joka puolestaan johti masennukseen. Kaikki ympärilläni romahti.

Tässä tilanteessa Forsberg turvautui syömiseen, ja hän ahmi erityisesti pizzaa kotiin kuljetettuna. Tämä johti siihen, että nainen lihoi 22,5 kiloa.

- Kun olin masentunut, lukittauduin työhuoneeseeni ja söin. Olin yksin ja hyvin myrkyllisessä mielentilassa, josta en päässyt pois, Forsberg kuvailee.

Nyt Forsberg voi jo paremmin ja onkin nyt valmis uuteen elämänmuutokseen. Hän aikoo aloittaa nyt painonpudotuksen, jonka etenemisestä hän aikoo päivittää fanejaan silloin tällöin YouTubessa.

Voit katsoa Forsbergin uuden videon alta.

Forsbergin uudesta videosta kirjoitti ensimmäisenä Iltalehti.

Kilpailut

Uusimmat