Kuva: Getty Images

Kanye West julkaisi oudon, eroamiseen viittaavan twiitin - Kim Kardashianin reaktio oli täydellinen

19.04.2018 15:30 - Iiro Myllymäki

Myös malli Chrissy Teigen liittyi keskusteluun.

Kanye West, 40, tunnetaan poukkoilevana sosiaalisen median käyttäjänä. Välillä hän innostuu twiittaamaan toinen toistaan kummallisempia viestejä, jotka hän sitten jossain vaiheessa poistaa ja tekee myöhemmin näyttävän paluun takaisin Twitteriin. Nyt räppäri on jälleen aktivoitunut Twitterissä.

Mies on julkaissut lukuisia twiittejä, joissa hän muun muassa on kertonut pyrkivänsä aina totuuteen ja jakanut elämänviisauksiaan muun muassa hetkessä elämisestä. Yhdessä vähemmän selkeässä twiitissä West kirjoittaa, että ”joskus sitä vain täytyy hankkiutua eroon kaikesta”.

Twiitti hämmensi myös Kanye Westin vaimon Kim Kardashianin, 37. Nainen päätti vastata miehelleen humoristisesti Twitterin välityksellä.

”Hetkinen… Kaikesta?” nainen kysyi viitaten itseensä.

Kanye West ei tähän vastannut, mutta sen sijaan malli Chrissy Teigen otti osaa keskusteluun.

”Minulla on ilmapatja täällä, jos tarve vaatii. Olen odottanut että joku ottaisi sen käyttön”, Teigen kirjoitti.

Keskustelu ei tähän päättynyt. Kim Kardashian vastasi Teigenille viestillä, jossa hän viittasi Teigenin aviomieheen John Legendiin.

”Tarvitsisin varmaan useammankin patjan, jotta myös lapseni mahtuvat. En vain tiedä, mitä ’kaikki’ todella tarkoittaa. Vaadin selvennystä. Kiitos, että olet niin hyvä ystävä. Ehkä John voi soittaa ja kysyä? Mutta ehkä Kanye tarkoittaa, että myös ystävistä pitää päästä eroon? Tämä hämmentää minua”, Kardashian kirjoitti.

Tähän Chrissy Teigen totesi:

”Totta. Olemme kaikki kusessa. Minulla on edelleen pomppulinna viime lauantailta. Se on samalla sekä sänky että talo.”

Lopulta Kim Kardashian vielä koki tarpeelliseksi painottaa, että keskustelu oli täysin humoristinen eikä hänellä todellisuudessa ole mitään pelkoja siitä, että hänen aviomiehensä olisi hylkäämässä hänet.

Lue myös: Kim Kardashianilta ensimmäinen perhepotretti kaikkien kolmen lapsen kanssa - "Taisin itkeä"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat