Onko tässä Cheekin suojatti? Liigamusic kiinnitti ensimmäisen artistinsa, kuuntele taidonnäyte

19.04.2018 17:00 - Senja Rapila

Jare Tiihosen levy-yhtiö Liigamusic on kiinnittänyt ensimmäisen artistinsa. Kyseessä on räppilupaus Lukas Leon.

Musiikkikentällä kuhisee, nimittäin Cheek on kiinnittänyt levy-yhtiöönsä Liigamusiciin ensimmäisen artistinsa. Kyseessä on nuori räppilupaus Lukas Leon.

Cheek on kertonut virallisilla some-tileillään olevansa innoissaan levy-yhtiönsä ensimmäisestä kiinnityksestä.

"Tosi hyvä fiilis tästä. Sainasin tänään ensimmäisen artistin Liiga Musicille. Bongasin Lukaksen kaks vuotta sitten Youtubesta täysin sattumalta feattaamassa yhdellä musavideolla. Mietin et kuka nuori jäbä räppää ja rimmaa noin hyvin ja tollasella asenteella. Etsin tyypin Facebookista ja pistin viestii. Kahden vuoden ajan Lukas on ollut studiossa, musiikkia on syntynyt ja oon todennu, että ton tyypin skilssit on ihan omalla tasollaan. Oon ylpee, kun voin ilmottaa, että tänään allekirjotettiin Lukas Leonin levytyssopimus ja päätettiin että Lukas tulee lämppäämään mua koko toukokuussa alkavan Täältä Sinne -kiertueen. Pistäkää tää junnu seurantaan @lukasvirallinen . Musaa tippuu pian", Jare kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Cheek on aiemmin haastatteluissaan kertonut haluavansa itselleen suojatin. Olisiko Lukas Leon siis "The One"? Se jää nähtäväksi.

Voit kuunnella nuoren artistitulokkaan kappaleita alapuolelta.

Kilpailut

Uusimmat