Kaikki artikkelit

Bisneksen pehmeä puoli -podcastissa manageri Carla Ahonius muistelee muun muassa työtään menestysartisti Cheekin managerina.
Rap-artisti Cledos kertoo NRJ:n haastattelussa haaveistaan sekä paljastaa yllättävän artistin, jonka kanssa haluaisi tehdä yhteisbiisin.
Rap-artisti Sini Sabotage muistelee podcastissa, kuinka tarttui ennenkuulumattomaan tilaisuuteen, vaikka se vaatikin aikamoisen ponnistuksen.
Kappaleet julkaistiin viime yönä.
Kappaleessa on käytetty Cheekin eli Jare Tiihosen Äärirajoille-hitin samplea.
Tiihonen kertoo Taakka-podcastissa, että monet ovat yrittäneet saada hänet palaamaan keikkalavoille.
41-vuotissyntymäpäiviään tänään viettävä Jare Tiihonen lopetti räppärin uransa vuonna 2018.
Jere Tiihosen yhteiskuva veljensä kanssa vie suoraan kesätunnelmiin.
Rap-artisti Sini Sabotage muistelee podcastissa, kuinka tarttui ennenkuulumattomaan tilaisuuteen, vaikka se vaatikin aikamoisen ponnistuksen.
Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelmassa yllätetään uudella tuotantokaudella muun muassa Jare Tiihonen, Esko Eerikäinen sekä Elastinen.
Haloo Helsinki on kuluneen vuoden kuunnelluin artisti Suomen Spotifyssa.
Viime perjantaina kuolleella DMX:llä oli suuri vaikutus Jare Tiihosen musiikkiin. Hän kertoi Basson haastattelussa henkilökohtaisen muiston jenkkiräppäristä lukioajoiltaan.
#oikeusmusiikkiin-kampanjan tarkoituksena on ottaa huomioon 30 000 suomalaista musiikkialan ammattilaista.
Cheek päätti uransa kaksi vuotta sitten kahdella spekaakkelimaisella konsertilla Lahden mäkimontussa.
"Päättelin itse ja säästin" tulee joskus olemaan kirjani nimi ja nyt kerron teille miksi. Oli eräs alkukesäinen arkipäivä vuonna 2012, kun se tapahtui. En muista luinko silloisen työpaikkani lounastauolla Seiskaa, vai selasinko päämäärättömästi Facebookia, mutta sinä päivänä keskivertoa kohmeisemmat aivoni nappasivat uutta järkyttävää informaatiota sisäänsä. Tajusin, että Piku G ja Cheek eivät olleetkaan sama asia.
Vuosi sitten räppäriuransa lopettanut Cheek kertoo matkustelleensa paljon vuoden aikana.