Kuva: Getty Images

Austin Powers -tähti on kuollut - ex-rakastaja rehellisenä haastattelussa: "Kohteli minua kuin orjaa"

22.04.2018 12:15 - Senja Rapila

Verne Troyer on kuollut vain viikkoja sen jälkeen, kun hänet kiidätettiin psykiatriselle osastolle.

Austin Powers -elokuvista tuttu Mini me, eli näyttelijä Verne Troyers, on kuollut 49-vuotiaana. Kerroimme vasta muutama viikko sitten, kuinka tähti kiidätettiin sairaalaan alkoholimyrkytyksen takia ja siitä psykiatriselle osastolle itsetuhoisuuden takia. Tähden kuolema on järkyttänyt ja surettanut monia.

Troyer on aiempina vuosina puhunut rehellisesti kärsivänsä alkoholismista. Hän kävi elämänsä aikana useita kertoja vieroitushoidossa ja sai vuonna 2002 alkoholimyrkytyksen, johon hän meinasi kuolla.

Entinen rakastaja rehellisessä haastattelussa

Näyttelijätär Ranae Shrider tapasi Vernen aikoinaan edesmenneen Hugh Hefnerin järjestämissä uudenvuoden bileissä Playboy-kartanossa. Hän kertoi vuonna 2008 tehdyssä haastattelussa noin puoli vuotta kestäneestä suhteestaan Austin Powers -tähteen.

Haastattelussa selviää, että Mini me -näyttelijällä on ollut ongelmia muun muassa alkoholin kanssa todella pitkän aikaa.

- Hän on todella hirveä silloin kun hän juo - ilkeä ja aggressiivinen. Joskus kun hän oli poissa kotoa, hän saattoi soittaa minulle keskellä yötä itkien kuin vauva, koska hän tunsi syyllisyyttä alkoholin juomisesta, Ranae on kertonut.

Romantiikkaa suhteessa ei ollut erityisemmin. Ranae on kertonut, että Austin Powers -tähti oli hyvin pihi. Lisäksi hän kohteli naistaan kuin assistenttia.

- Vernen kanssa asuminen oli painajaista. Hän ei suostunut tekemään mitään itse ja komenteli ja kohteli minua kuin orjaa. Hän käytti kiltteyttä hyväkseen, koska hän tiesi, etten valittaisi. 

- Enkä saanut kertaakaan kiitosta.

 Suhteessa oli myös pettämistä, kun kertoman mukaan pariskunnan seksisuhde ei toiminut hyvin.

- Sinä aikana kun olimme yhdessä, rakastelimme vain noin kuusi kertaa, koska löysin aina jonkun uuden tekosyyn sille, etten halunnut harrastaa seksiä. Verne suuttui minulle ja sanoi, että jos emme harrasta seksiä, emme voisi koskaan olla muuta kuin ystäviä. Halusin olla hänen tyttöystävänsä, mutta en nauttinut suhteemme seksuaalisesta puolesta.

- Sain hänet monesti kiinni pettämisestä sinä aikana kun olimme yhdessä. Joskus löysin tekstiviestejä, jotka hän oli lähettänyt muille naisillle.

Lähde: Mirror

Lue myös: 16 megatähteä, jotka esiintyvät julkisuudessa täysin eri nimellä – olisitko arvannut?

Kilpailut

Uusimmat