Kuva: Getty Images

Laulajatähti sai fanit kimppuunsa poliittisen tunnustuksen takia - "Olisin äänestänyt Trumpia..."

23.04.2018 19:15 - Iiro Myllymäki

Shania Twain pyysi haastattelukommenttejaan myöhemmin anteeksi.

Kantri-popin suuri nimi Shania Twain, 52, nostatti kohun ottamalla kantaa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpiin. Kanadalaislaulaja sanoi The Guardianille antamassaan haastattelussa, että jos hän olisi äänestänyt Yhdysvaltain viime presidentinvaaleissa, hän olisi antanut äänensä Trumpille eikä Hillary Clintonille. Nainen kehui Trumpin vaalikampanjaa rehellisyydestä.

- Olisin äänestänyt häntä, koska vaikka hän oli loukkaava, hän vaikutti rehelliseltä. Kysymys on siitä, haluaako suorasukaisuutta vai kohteliasta. Ei sillä, etteikö voisi olla molempia samaan aikaan. Jos olisin äänestänyt, en olisi halunnut paskanjauhantaa. Olisin äänestänyt tunnetta läpinäkyvyydestä. Ja politiikalla on maine jonain ihan muuna kuin läpinäkyvänä, eikös? Shania Twain kommentoi.

Naisen haastattelukommentti nosti heti kohun. Selvästi suurin osa populaarimusiikin tähdistä on asettunut julkisesti Trumpia ja hänen harjoittamaansa politiikkaa vastaan, joten Twainin kehut Trumpille tulivat monelle yllätyksenä. Twitterissä levisi Twainia vastustava aihetunniste #ShaniaTwainisCancelled.

”Aioin ostaa liput keikallesi. Olen rakastanut sinua jo vuosia. En voi antaa tukeani tälle kiertueelle”, eräs fani twiittasi.

”En ole enää fanisi”, toinen ilmoitti.

”Olisit siis äänestänyt patologista valehtelijaa ja petturia”, on myös kommentoitu.

"Kysymys tuli yllätyksenä"

Ei mennyt aikaakaan, kun Shania Twain pyysi haastattelukommenttiaan anteeksi. Nainen kirjoitti Twitteriin, että haastattelukysymys tuli hänelle yllätyksenä eikä hän tajunnut selittää asiayhteyttä tarpeeksi.

”Haluaisin pyytää anteeksi kaikilta, joita olen loukannut haastattelullani, jossa puhuin Yhdysvaltain presidentistä. Kysymys tuli minulle yllätyksenä. Kanadalaisena kadun sitä, että vastasin tähän odottamattomaan kysymykseen antamatta vastaukselleni enemmän kontekstia. Vastustan intohimoisesti kaikkea syrjintää. Toivon, että tekemäni valinnat ja ihmiset joita tuen viestittävät teille, että minulla ei ole samanlaisia moraalisia uskomuksia kuin tämänhetkisellä presidentillä”, Twain kirjoittaa twiittiketjussa.

Twain kirjoittaa, että hän ajatteli, että Trump onnistui puhuttelemaan osaa yhdysvaltalaisista samastuttavammin kuin muut ehdokkaat, koska tämä ei ole taustaltaan poliitikko. Nainen myöntää, että hänen antamansa vastaus oli ”kömpelö” eikä se tarkoita sitä, että hän tukisi Trumpia. Voit lukea Twainin twiitit alta.

Lue myös: Shania Twain, 51, on uskomattomassa kunnossa - katso tuore video laulajakaunottaresta

Lähteet: Metro.co.uk,Consequence of Sound

Kilpailut

Uusimmat