Kuva: YouTube

Avengers-tähdet ottivat samanlaiset tatuoinnit: "Kiusattiin häntä niin pitkään, että hänkin suostui"

08.05.2018 17:45 - Senja Rapila

Alkuperäisessä ja ensimmäisessä Avengers-elokuvassa nähtiin näyttelijät Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson ja monia muita.

Avengers-elokuvasarjan uusi tulokas Avengers: Infinity War on saanut näyttelijät juhlistamaan matkaansa elokuvasarjan parissa: viisi alkuperäistä Avengers-tähteä on nyt ottanut samanlaiset tatuoinnit elokuvien kunniaksi.

Alkuperäisessä ja ensimmäisessä Avengers-elokuvassa nähtiin näyttelijät Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson ja monia muita. Nyt viiden Avengers-tähden ihoa koristaa Avengers-logo. Tatuoinnissa on myös numero kuusi, merkkaamaan kuuden henkilön porukkaa.

- Se oli Scarlettin idea, ja hän ja Chris tekivät sen New Yorkissa. Sitten heidän tatuoijansa lensi meidän luoksemme Los Angelesiin tekemään tatuoinnit meillekin, Robert Downey Jr. on kertonut.

Tatuoinnit otti Scarlett Johanssonin, Robert Downey Jr:n  ja Chris Evansin lisäksi myös Jeremy Renner. Downey Jr. vitsaili, että sai Chris Hemsworthin ottamaan tatuoinnin kiusaamalla tätä asiasta niin pitkään, että tähti lopulta luovutti.

Ainoa näyttelijä, joka ei kertoman mukaan ottanut tatuointia, on Mark Ruffalo, joka näyttelee Hulkia. Kerrotaan, että hän ei ole erityisemmin tatuointien ystävä.

Voit katsoa Downey Jr:n lisäämät videot alapuolelta.

Lähde: Unilad

Lue myös: Scarlett Johansson joutui nolon paikan eteen: Vieras mies yllätti ja näki paljaan alapään!

Lue myös: Hämmentävä yhteys: Avengers-komistus on sukua Jennifer Lawrencelle

Kilpailut

Uusimmat