Kuva: Senja Rapila

Kohutun tosi-tv-sarjan juontaja Shirly Karvinen: "Jos elämä olisi toisin, osallistuisin itsekin!"

08.05.2018 18:15 - Senja Rapila

Ensi syksyn uutuus Love Island Suomi on vuoden 2018 kuumin reality-sarja.

Maailmalla suosittu reality-suosikki Love Island saapuu Suomeen ensi syksynä. Subilla ensi syksynä joka päivä nähtävän ohjelman juontajana nähdään entinen Miss Suomi sekä radiojuontaja Shirly Karvinen. Hän odottaa koetusta innolla, koska kyseessä on ensimmäinen kunnon tv-ohjelma, mitä hän juontaa.

- On todella iso kunnia olla mukana tässä projektissa. Tulee olemaan todella mielenkiintoinen ja vauhdikas syksy. Päivistä tulee kyllä pitkiä, kun lennän paikan päälle aina kun tarvitaan. Aamulla minulla saattaakin olla radiolähetys ja sen jälkeen voidaan soittaa, että minua tarvitaan illalla Espanjassa, Shirly kertoo Voice.fi:lle.

Entinen Miss Suomi myöntää olevansa "realityn suurkuluttaja", jonka vuoksi pesti on Shirlylle hänen omin sanoin täydellinen. Hän paljastaa, että voisi itsekin osallistua ohjelmaan, mikäli hän ei seurustelisi tällä hetkellä.

- Tämä on sellainen ohjelma, että jos elämä olisi toisin, tietenkin osallistuisin, hän nauraa.

- Olen nyt katsonut brittien versiota paljon, on se siistiä ajatella jos oisi itse siellä.

Shirly kertoo tutustuneensa ohjelman brittiversioon viimeaikoina. Hän kertoo, että ohjelmassa selkeästi tunteet moninkertaistuvat ja tunteet ovat dramaattisia. Ohjelmassa nähdään myös nopeita käänteitä ihmissuhderintamalla.

"Täällä tullaan näkemään kaikennäköistä"

Shirly uskoo, että suomalaiset pystyvät heittäytyä tunteidensa vietäväksi yhtä rohkeasti kuin britit.

- Ohjelmaan haetaan nuoria aikuisia jotka ovat kokeneet muutamia parisuhteitaelämässään. He ovat tietoisia siitä, millaisen parisuhteen haluaisivat. He ovat sellaisia, jotka haluavat etsiä rakkautta ja ovat valmiita laittamaan tunteensa peliin.

- Se on mielestäni vanhanaikainen tapa ajatella suomalaisia juroina. Mitä itse olen huomannut, tuntuu että suomalaiset ovat nykyään paljon avoimempia ja sosiaalisempia. Minulla on täysi usko siihen, että täällä tullaan näkemään kaikennäköistä!

Ohjelmassa pottina on 25 000 euroa, jonka katsojien päättämä voittajapari saa. Lopussa nähdään päätyykö pari jakamaan palkintonsa vai viekö jompi kumpi koko voittopotin parinsa nenän edestä.

Uutuusohjelman käänteisiin katsojat pääsevät vaikuttamaan merkittävästi puhelimeen ladattavan, ilmaisen applikaation avulla.

Love Island -ohjelma on saavuttanut suurta suosiota Iso-Britanniassa. Syksyllä alkava Love Island Suomi nähdään Subilla.

Lue myös: Saara Aalto pelkäsi uusia sosiaalisia tilanteita: "Mietin, mitä muut ajattelevat"

Lue myös: Samuli Edelmann: Haluaisin uskaltaa antautua rakkaudelle ja läheisyydelle

Kilpailut

Uusimmat