Kuva: Senja Rapila

TTK-tuomari paljastaa lempiparinsa kaikista kausista: "Siinä oli jotain erityistä ja herkkää"

15.05.2018 18:45 - Katariina Auvinen

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan yhdestoista kausi starttaa syksyllä.

Ensi syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -televisiosarja starttaa 11:nnen kautensa uusien julkisuudesta tuttujen tanssijoiden kanssa. Kilpailijat paljastetaan myöhemmin, mutta tuomaristossa vaikuttavat tutut kasvot, kuten Jorma Uotinen, Jukka Haapalainen sekä Helena Ahti-Hallberg. Ahti-Hallberg on ollut yhtä kautta lukuunottamatta, mukana vuodesta 2006 lähtien. 

Kilpailijasta tuomariksi siirtynyt nainen on kokenut kaikenlaista pestinsä aikana. Hänet syrjäytettiin tuomaristosta yhdeksi kaudeksi, ja viime vuonna kilpailijana mukana ollut fitness-urheilija, Eevi Teittinen, syytti koko tuomaristoa kiusaamisesta. Kaikesta huolimatta Ahti-Hallberg, kertoo ettei aio tinkiä tiukasta linjasta. 

- Linja ei todellakaan tule pehmenemään, sen voin luvata. Odotan kautta hyvillä mielin. Kausista on jäänyt ihania kohtaamisia ja tunne-elämyksiä, Ahti-Hallberg kertoo. 

Lempiparia kysyttäessä, Ahti-Hallbergin ei tarvinnut kauaa miettiä. Hän nimeää oman parinsa, Keith "Keke" Armstrongin. Pari selvitti tiensä neljänneksi sarjan ensimmäisellä kaudella. 

- Koska kyseessä oli joka tapauksessa sarjan ensimmäinen kausi, siinä oli jotain erityistä ja herkkää. Minun tarkoituksena oli opettaa Kekelle tanssia, kun taas Keke halusi opettaa minulle brittihuumoria. Harvoin on tullut tanssisalissa naurettua niin paljon, tuomari muistelee. 

Keski-ikä toi mukanaan viherpeukalon ja kanat 

Vaikka töissä Ahti-Hallberg nähdään usein todella huoliteltuna, arjessa hän ottaa rennosti. Kesällä häntä ei saisi pihalta pois ollenkaan. 

- Olen ehdottomasti ihminen, joka nauttii kesästä. Viihdyn pihalla ja kasvimaalla suurimman osan ajasta. Vapun aikoihin meille tuli taas kesäkanoja, joita meillä on ollut jo monena vuonna. Hyötykasvien kasvattaminen alkaa jo vuoden alussa, hän kertoo. 

Erityisen paljon Ahti-Hallbergin kasvimaalta löytyy erilaisia chililajikkeita. 

- Olen aivan hurahtanut chileihin, joita kasvatan useita erilaisia laatuja. Olen saanut jopa chiliyhdistykseltä siemeniä, jotta voin kasvattaa erilaisia lajikkeita. 

Nainen ei olisi itse ikinä uskonut, että muuttuisi viherpeukaloksi. 

- Jotenkin tällainen muutos tapahtui keski-iän kynnyksellä. En olisi itsekään uskonut, hän nauraa. 

Lue myös: IS: Eevi Teittinen syytti kiusaamisesta - nyt vastaavat TTK-tuomarit!

Kilpailut

Uusimmat