Kuva: Getty Images

Selena Gomezin ja Justin Bieberin oikea eron syy paljastui - "hän valitsi onnellisuuden"

10.05.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Pari erosi kaikessa hiljaisuudessa tämän vuoden alussa.

Laulajat, Selena Gomez, 25, sekä Justin Bieber, 24, ilahduttivat faneja viime syksynä sillä tiedolla, että he seurustelevat jälleen. Pari ehti pitää tiiviisti yhtä vuonna 2014, mutta sen jälkeen suhde laimeni, joten he päättivät lähteä eri teille. Jotkut fanit kertoivat kuitenkin olevansa varmoja paluusta, joka tapahtuikin viime vuonna.

Vaikka Gomez ja Bieber näyttivät molemman olevan tyytyväisiä suhteeseensa, tämän vuoden helmikuussa paria ei nähty enää niin paljon yhdessä kuin ennen. Silloin julkisuuteen tihkui tietoa, että he olisivat päättäneet pitää taukoa suhteestaan. 

Daily Mail -julkaisu on nyt kuitenkin saanut selville sen, miksi pari päätti erota lopullisesti. Päätökseen vaikutti etenkin Gomezin puolelta hänen perheensä ja ystävänsä. Naisen äiti joutui esimerkiksi sairaalahoitoon, kun hän kuuli tyttärensä tapailevan Bieberiä. 

- Selena alkoi ajattelemaan kokonaiskuvaa heidän suhteestaan. Oikeastaan kukaan ei tukenut heidän suhdettaan, joten hänen mielestä oli helpompi päättää suhde. Selenalle merkitsee paljon, että hänen perheensä ja ystävänsä tukevat hänen kumppaniaan. Hän valitsi onnellisuuden, lähde kertoo julkaisulle. 

Sen sijaan, että nainen olisi vajonnut synkkyyteen eron vuoksi, hän voi kuuleman mukaan erittäin hyvin. Gomez kertoi vielä ajautuneensa hoitoklinikalle alkuvuodesta masennuksen takia.

Lue myös: Jennifer Anistonin eksä liehittelee tähden hyvää ystävää - ikäeroa yli 20 vuotta

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat