Kuva: Getty Images

Rihannan hakannut mies taas vaikeuksissa - mieheltä karhutaan jättisummia raiskauksesta

10.05.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Chris Brownin viime vuonna pitämät juhlat eivät päättyneet hyvin.

Laulaja, Chris Brown, 29, on taas pahoissa ongelmissa. Häntä nimittäin syytetään hänen talossaan tapahtuneesta raiskauksesta.

Brownin ensimmäinen julkinen kosketus virkavaltaan oli vuonna 2009, kun hän pahoinpiteli nykyisin entisen tyttöystävänsä, Rihannan, 30, heidän riitansa päätteeksi. 

Nyt mies voi joutua taas oikeuden eteen, koska syyte koskee myös talon omistajaa, eli Brownia. Eräs nainen syyttää Brownin juhlissa ollutta räppäriä raiskauksesta. Hän vaatii yhteensä 17 miljoonan dollarin korvauksia. Summa tarkoittaa lähes 20 miljoonaa euroa. Naisen mukaan hänet raiskannut mies on Brownin hyvä ystävä. 

Nainen kertoo tapauksen sattuneen viime vuoden puolella. Hänen mukaansa Brown olisi tarjonnut juhlavierailleen muun muassa kokaiinia ja marihuanaa. Sen jälkeen Brown sekä hänen ystävänsä, EverybodyKnowsLo -niminen räppäri olisivat pakottaneet naisia makuuhuoneeseen heidän kanssaan. 

Siellä naista olisi häpäisty seksuaalisesti. Naisen mukaan hänet olisi raiskattu kahdesti saman illan aikana. Daily Mail -julkaisun mukaan raiskattu nainen olisi mennyt heti poliisin pakeille tapauksen jälkeen. 

Brownin asianajaja on ottanut syytöksiin kantaa. Hänen mukaansa nainen haluaa vain rahaa räppäriltä, vaikka tällä ei ollut mitään tekemistä raiskauksen kanssa. 

Lue myös: Chris Brown haluaa kiertueelle ex-tyttöystävänsä Rihannan kanssa - sai fanit tappelemaan keskenään

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat