Kuva: Getty Images

Kim Kardashianin fanit saivat tarpeekseen, tuore Instagram-kuva puhuttaa - "Tämä on surullista"

17.05.2018 12:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 11 521 kertaa

Kim Kardashian mainostaa kuvalla terveyden kannalta kyseenalaista tuotetta.

Kim Kardashian, 37, on tv-tähti ja bisnesnainen, jonka sosiaalisen median profiileilla on valtava määrä seuraajia. Esimerkiksi kuvapalvelu Instagramissa naista seuraa peräti 111 miljoonaa ihmistä. Näin ollen naisen some-päivityksillä onkin paljon vaikutusvaltaa, ja tätä vaikutusvaltaa nainen käyttää silloin tällöin erinäisten tuotteiden mainostamiseen.

Maksetut tuotemainokset eivät ole julkkisten Instagram-profiileissa mikään uusi asia. Kim Kardashianin uusin mainospäivitys on kuitenkin saanut aikaan poikkeuksellisen voimakkaita reaktioita, sillä monen mielestä naisen markkinoima tuote on terveydelle haitallinen.

Kardashian mainostaa kuvallaan Flat Tummy Co -yrityksen Appetite Suppressant Lollipop -tuotetta, eli tikkaria, jonka imemisen luvataan vähentävän ruokahalua ja näin auttavan painonpudotuksessa. Kuvassa nainen imeskelee tikkaria ja kuvatekstissä hän kuvailee tuotetta ”uskomattomaksi”. Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

View this post on Instagram

🍭

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashianin on syytetty edistävän syömishäiriöitä mainostamalla kyseistä tuotetta. Hänen seuraajissaan on paljon teinityttöjä ja nuoria naisia, joilla on erityinen vaara sairastua syömishäiriöihin. Instagram-kuvan kommenteissa monet ovat suomineet Kardashiania kovin sanoin. Useammat kommentoijat ovat leimanneet koko päivityksen ”ällöttäväksi”.

”Häpeäisit.”

”Tämä on surullista, Kim.”

”Tämä on kammottava tuote. Suurin osa seuraajistasi on nuoria naisia, joille pitää opettaa itsensä rakastamista kehon koosta ja muodosta riippumatta. Mutta koska päätavoitteesi on raha, kuten suurimmalla osalla kauneus- ja painonpudotusteollisuudessa, tietenkin jätät tämän päivityksen julki. Ällöttävää.”

”Sinun ei tulisi edistää epäterveitä syömistottumuksia alustallasi, jota seuraa paljon vaikutuksille alttiita nuoria tyttöjä. On niin monia asioita, joita voisit mainostaa, joten miksi valitset sellaisen, joka on haitaksi nuorille tytöille?”

”Olen pettynyt, mutta en yllättynyt.”

Lue myös: Miten usein Kim Kardashian treenaa tunnettua peppuaan? Määrä yllättää

Lähde: Metro.co.uk

Arvostele artikkeli

Uusimmat