Kuva: Senja Rapila

Etäiseksi haukuttu Jenni Vartiainen Annassa: "En ole tietoisesti pyrkinyt olemaan mystinen"

17.05.2018 10:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jenni Vartiainen kertoo Anna-lehdessä, että yksityisyyden varjeleminen on mennyt hänellä jopa liian pitkälle.

Pop-tähti Jenni Vartiaisessa, 35, istuu edelleen tiukasti mystisen ja etäisen laulajan maine, vaikka nainen on viime aikoina avannut itseään enemmän niin haastatteluissa kuin kappaleissaankin. Nyt Vartiainen kertoo Anna-lehdessä, että on pyrkinyt varjelemaan yksityisyyttään joskus liiankin tiukasti. Tämä näkyi muun muassa naisen ensimmäisellä Vain elämää -kaudella, missä hän kieltäytyi raottamasta yksityiselämänsä verhoa.

- Olen ujo ja vähän erakkoluonne. Lavalla minulla ei ole mitään estoja, siellä tunnen olevani kotona. Sen ulkopuolella olen superyksityinen. Olen yrittänyt suojella itseäni, ja joskus se on mennyt liiallisuuksiin, Vartiainen kertoo Annassa.

Kun Jenni Vartiainen nousi julkisuuteen Popstars-ohjelman kautta, hän sai nopeasti huomata, miten julkisuuden henkilöillä ei ole samaa yksityisyyttä kuin muilla.

- En ole koskaan tietoisesti pyrkinyt olemaan mitenkään mystinen. Kun tulin aikoinaan hyvin nuorena julkisuuteen, yksityisyyteni rajojen yli tunkeuduttiin väkisin. Se teki säikyksi ja varovaiseksi. Viime vuosina olen alkanut ymmärtää, kuinka paljon energiaa tämä väisteleminen minulta vie, Vartiainen sanoo.

Nyt nainen onkin löytänyt uuden rentouden tekemisiinsä. Aiempi suorittajaluonne on tajunnut, että tiukka suorittaminen ei johda onnellisuuteen, vaan päinvastoin.

Jenni Vartiaisella on monta suurta asiaa, joita odottaa tänä vuonna. Uusi albumi ilmestyy syksyllä, ja nainen valloittaa Hartwall Arenan lavan marraskuussa omassa konsertissaan.

- Olen niin innoissani, että kainalot kostuvat aina, kun puhun siitä. Tunnen olevani taas se iloinen ja jopa vähän tyhmänrohkea nuori nainen, joka aikoinaan lähti tekemään musiikkia. Olen vapautunut häkeistä ja kahleista, jotka matkan varrella itselleni rakensin, Vartiainen sanoo.

Lue myös: Jenni Vartiainen, tekeekö myös Gimmel paluun? "Ei ole kukaan kauheasti kaipaillut"

Lähde: Anna

Uusimmat