Kuva: Lars Johnson / Nelonen

Tänään Temptation Islandissa: Dani ja Eve kohtaavat iltanuotiolla - Eveltä suora tunnustus Kalusta

23.05.2018 07:15 - Iiro Myllymäki

Eve ei peittele ihastumistaan Kalleen.

Tempation Island Suomi -ohjelmassa nähdään tänään Danin ja Even iltanuotiojakso. Pariskunta kohtaa toisensa kolmen ja puolen viikon erossa olemisen jälkeen, ja heti ensimmäisenä kohdatessaan molemmat puhkeavat itkuun ja halaavat toisiaan pitkään. Kaksikolle TIS-kokemukset ovat olleet hyvin erilaiset. Siinä missä Eve on avoimesti ihastunut sinkkumies-Kalleen ja ollut miehen kanssa läheisissä tunnelmissa, Dani on riutunut ikävästä toisella saarella antautumatta houkutuksille. Iltanuotiolla Dani selittää käytöksensä syitä Evelle.

- Mun ikävä ja kaipuu sua kohtaan on ollut niin suurta, että sydämeen on sattunut. Rakastan sua yli kaiken, Dani sanoo.

Dani myöntää, että häntä kadutti Temptation Islandiin lähteminen joka hetki saarella ollessaan. Eve puolestaan on ottanut kokemuksesta ilon irti ”Kalun” kanssa, ja iltanuotiolla hän sanoo suoraan Danille, että houkutukset olivat suuret.

- Kalle ei ollut mikään helppo houkutus. Kyllä mun olisi tehnyt mieli panna tai jotain muuta, mutta en ole lähtenyt siihen touhuun, koska haluan olla sun kanssa, Eve sanoo.

Miten Dani suhtautuu Even rehellisiin tunnustuksiin ihastumisestaan? Lähtevätkö Dani ja Eve Temptation Islandista pariskuntana vai tuleeko Kalle lopullisesti kaksikon väliin?

Temptation Island Suomi
Nelonen
22.00

Lue myös: Bile-Dani avoimena TIS-kokemuksestaan: 'Koin niin paljon tuskaa'

Kilpailut

Uusimmat