Kuva: Getty Images

Eminem otti kantaa kuumiin suhdehuhuihin keikallaan - oliko Nicki Minajin paljastus pelkkä vitsi?

28.05.2018 10:45 - Iiro Myllymäki

Eminemin ja Nicki Minajin väitetään seurustelevan.

Räppäritähdet Eminem, 45, ja Nicki Minaj, 35, ovat suhdehuhujen keskellä. Nicki Minajin tuoreen Instagram-päivityksen kommenttikentässä fani kysyi, seurusteleeko nainen Eminemin kanssa. Fani sai Minajilta ytimekkään vastauksen – ”Kyllä”

(kuva: Twitter)

Myös Eminem saapui kommentoimaan asiaa.

”Tyttö, tiedät, että se on totta”, Eminem kirjoitti.

(kuva: Getty Images)

Nicki Minaj vastasi vielä tähän viestiin ja viittasi jopa mahdollisiin tuleviin häihin.

”Beibi luulin, että pidämme matalaa profiilia häihin asti. Kääk. Puhutaan sitten, kun tulen kotiin”, Nicki Minaj kommentoi.

(kuva: Twitter)

Monet tiedotusvälineet ovat uutisoineet vihjailevasta viestinvaihdosta ja kirjoittaneet parin seurustelevan. Viestit voi kuitenkin tulkita myös pelkäksi vitsailuksi. Viihdesivusto TMZ:n mukaan kyse on juurikin vitsailusta. Sivustolla kirjoitetaan Nicki Minajin lähipiirin vahvistaneen, että nainen ei todellisuudessa seurustele Eminemin kanssa.

Nyt Eminem on ottanut kantaa suhdehuhuihin sosiaalisen median ulkopuolella. Monissa fanien Twitter-päivityksissä kerrotaan, että viimeiltaisella Bostonin-keikallaan mies puhui huhuista välispiikissään.

- Kuinka moni teistä haluaa minun deittailevan Nicki Minajin kanssa? Nicki-kulta, jos tämä viesti tavoittaa sinut, tekstaa minulle niin voimme miettiä, miten hoidamme tämän homman julkisesti, Eminemin väitetään sanoneen.

(kuva: Twitter)

(kuva: Twitter)

(kuva: Twitter)

Jotkut faneista ovat nyt ilmaisseet pettymyksensä siitä, että pari tuskin seurusteleekaan. Jotkut kuitenkin uskovat, että vitsaileva sävy on pelkkää hämäystä ja todellisuudessa pari olisikin yhdessä.

Eminem ja Nicki Minaj ovat tehneet yhteistyötä Minajin vuoden 2010 Pink Friday -albumilla. Kaksikko räppää yhdessä Roman’s Revenge -kappaleella. Eminem on räpännyt Nicki Minajista roisiin sävyyn Bad Meets Evil -rap-duon Fast Lane -kappaleessa.

- Nicki Minaj, haluan työntää penikseni anukseesi, Eminem räppää kappaleessa.

Lue myös: Eminem ollut 10 vuotta raittiina - fanit ylistävät: "Yksi päivä kerrallaan"

Lähteet: Unilad, TMZ, Genius

Kilpailut

Uusimmat