Kuva: Getty Images

Natalie Portman paljasti hehkuvan ihonsa salaisuuden - muutos paransi hänen aikuisiän aknensa

01.06.2018 16:45 - Katariina Auvinen

Portman ei käytä esimerkiksi kananmunia.

Näyttelijä, Natalie Portman, 36, ei tunnu vanhenevan ollenkaan. Hänen upea ihonsa on saanut monet utelemaan salaisuutta hehkuvaan hipiään. Portman on kuitenkin paljastanut, että hänen ihonsa ei ole aina ollut yhtä tasainen kuin nyt. Hän on nimittäin kärsinyt aikuisiän aknesta, joka parani sen jälkeen, kun tähti luopui kahdesta ruoka-aineesta. 

Portman kieltäytyy nykyisin maitotuotteista ja kananmunista, joita hän osaltaan syyttää aknen puhkeamisesta. Hän on ollut jo pitkään kasvissyöjä, mutta päätti tiukentaa ruokavaliotaan vielä entisestään. 

- Kananmunista ja maitotuotteista luopuminen paransi ihoni, eikä siihen ole ilmestynyt finnejä ruokavaliomuutoksen jälkeen. Muutin ruokavalioani, kun täytin kolmekymmentä, joten ihoni parantuminen voi liittyä myös ikääntymiseen, hän kertoo Insider-julkaisun mukaan. 

(kuva: Getty Images )

Hän on ennen paljastanut syöneensä esimerkiksi kananmunia aina aamiaisella. Sen lisäksi hän kulutti paljon maitotuotteita. 

Muutos ei välttämättä toimi kaikille, mutta tutkimukset ovat osiltaan todistaneet, että esimerkiksi maitotuotteilla ja aknella on yhteys keskenään. 

Portman on paljastanut, että hän puhdistaa ihonsa niin aamulla kuin illallakin, jotta kaikki ihon epäpuhtaudet poistuisivat. Kaunotar suosii niin lautasellaan kuin kosmetiikkahyllyssään luomutuotteita. Hän haluaa, että ihonhoitotuotteet olisivat mahdollisimman luonnonmukaisia. 

Lue myös: Hollywood-tähti Natalie Portmanin räppäys suosikkiyhtyeen kappaleella loksauttaa leuat - kuuntele

Lähde: Insider & Stylecraze

Kilpailut

Uusimmat