Kuva: Shutterstock

Kuin kauhuleffasta - syrjäisessä kartanossa tapahtui raa´at murhat kyseenalaisissa olosuhteissa

18.06.2018 21:15 - Katariina Auvinen - Luettu 2 685 kertaa

Kaksi miestä päättivät muuttaa syrjäiseen kartanoon, jossa ei ollut edes sähköä.

RadioPlayn Huorapuutarha-murhapordcastissa Justiina ja Pauliina puhuvat tapauksesta, joka kuulostaa hirvittävältä kauhuleffalta. Pauliina syventyy Corpsewood-kartanon asukkaiden, Charles Scudderin ja Joseph Odemin hirvittävään kohtaloon. Miesten ympärillä liikkui omituisia huhuja, joissa heidät leimattiin satanistisiksi orgioiden pitäjiksi. 

Charles Scudder oli erittäin älykäs mies, joka opetti yliopistossa. Leskeksi ja neljän lapsen yksinhuoltajaksi jäänyt Schudder tutustui 12 vuotta nuorempaan Joseph Odemiin, jonka kokkaustaidot ja älykkyys tekivät mieheen vaikutuksen. Odom palkattiinkin työskentelemään taloudenhoitajaksi miehen kotiin. 

Kun lapset kasvoivat ja muuttivat pois kotoaan, Scudder muutti Odomin kanssa syrjäiselle tontille Georgiaan. Sinne pari rakensi kartanon, jossa he pitivät välillä juhlia. 

- Mitä ilmeisimmin he olivat homopari keskenään, mutta 1970-luvulla sitä ei katsottu hyvällä. Tämän vuoksi paikalliset eivät pitäneet heistä. Sen lisäksi kartanon seinille oli piirretty pentagrammeja. Vaikka paikalliset karsastivat paikkaa, sen sijaan teinit viettivät aikaa kartanon vieressä olevassa huoneessa. Miehet tarjosivat heille alkoholia, Pauliina kertaa. 

Alkoholin lisäksi mukana oli myös tietojen mukaan huumausaineita sekä seksiä. Eräs miesten kanssa seksuaalista kanssakäymistä harjoittanut, oli 17-vuotias Avery Brock, joka kertoi 30-vuotiaalle ystävälleen Tonylle tapahtuneesta. Tony ei katsonut asiaa hyvällä, jonka johdosta inho Scudderia ja Odemia kohtaan kasvoi. 

Ilta sai karmaisevan päätöksen

Jostain syystä Avery alkoi suunnittelemaan miesten ryöstöä, koska hän oli varma siitä, että Scudder olisi ollut rikas. Eräänä iltana kaverukset ottivat mukaan kaksi ystäväänsä ja päättivät lähteä kartanolle viettämään aikaa ja juomaan alkoholia. Nuoret käyttivät kartanolla myös impattavaa huumetta, joka oli tehty mitä ilmeisimmin itse maalinohennusaineesta ja liimasta. 

Ilta sai karmean käänteen, kun Avery otti aseen autonsa takakontista, jonka johdosta hän päätyi ampumaan niin Odomin, heidän koiransa sekä Scudderin. Kyseessä oli kylmänviileä teko, jonka jälkeen Tony ja Avery lähtivät pakomatkalle Meksikoon. Sitä ennen he olivat pelotelleet mukanaan olevat ystävät hiljaisiksi. 

Oikeudenkäynnistä tuli melkoinen sotku, kun monet yrittivät leimata kaksikkoa satanistisiksi hirviöiksi. 

Kuuntele koko jakso RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Lue myös: Isän kuri sai 14-vuotiaan kauhun valtaan - murha oli parempi vaihtoehto kuin suututtaminen

Uusimmat