Kuva: Getty Images

Serena Williams väläyttää tennisuransa lopettamista - "En tiedä haluanko enää silloin pelata"

28.06.2018 23:15 - Katariina Auvinen

Tennitähti haluaisi hankkia jo toisen lapsen, joka muuttaisi koko urasuunnitelman.

Tennistähti Serena Williams, 36, on paljastanut olevansa jo valmis toisen lapsen tuloon. Naisen ja tulokkaan tiellä on vain yksi seikka. Williams aikoo luultavimmin lopettaa uransa toisen tulokkaan saapumisen jälkeen, johon hän ei vielä ole valmis. 

Nainen on tehnyt vasta paluun kisakentille rankan synnytyksen jälkeen, joten nyt kun tähti on maistanut taas menestystä, hän ei ole valmis luopumaan siitä. 

- Jos en olisi kisaamassa, olisin mitä luultavimmin jo raskaana. Kaikki raskaudet ovat erilaisia, mutta minulla oli helppo raskaus synnytykseen saakka, Williams kertoo Huffpost-julkaisulle. 

Williams ei ole puhunut miehensä Alexis Ohanianin kanssa lopettamispäätöksestään. 

- Minun pitäisi tehdä suunnitelma sen suhteen, koska en usko haluavani enää palata kisakentille toisen lapsen syntymän jälkeen. En tiedä haluanko enää silloin pelata, nainen pohtii. 

Nainen on järjestänyt tiukan aikataulun harjoittelunsa ja äitinä olemisen välillä. Williams kertoo heräävänsä yöllä kello kahden ja neljän välillä imettämään esikoistaan. Sen jälkeen hän lepää hiukan ja herää leikkimään Olympia-tyttärensä kanssa. Kahdeksalta äiti lähtee harjoituksiin, joiden pitää olla ohi viimeistään yhdeltä päivällä. 

- Rakastan tennistä, mutta olen päättänyt, että minun pitää olla tyttäreni kanssa, joten siksi olen aikatauluttanut päiväni niin tarkasti, hän kertoo. 

Pienokainen on joka paikassa vanhempiensa mukana. Hän pääsi osallistumaan myös kuninkaallisiin häihin toukokuussa. 

Lue myös: Serena Williams avautui epävarmuudestaan vartaloaan kohtaan - oli kateellinen sisarelleen

Lähde: Huffpost 

Kilpailut

Uusimmat