Kuva: Getty Images

Ariana Grande hermostui kihlauskritiikistä - puolustaa tiukasti Justin Bieberiä: "Kaikkea tapahtuu"

09.07.2018 13:15 - Elisa Jalasjoki

Sekä Ariana että Justin ovat kihlautuneet vasta äskettäin.

Äskettäin koomikko Pete Davidsonin kanssa kihlautunut laulajakaunotar Ariana Grande, 24, asettautui puolustamaan tiukoin sanankääntein poppari Justin Bieberin, 24, äkillistä kihlausta tämän mallirakkaan Hailey Baldwinin kanssa myöhään sunnuntai-iltana.  

Uutisen Bieberin yllättävästä kihlausuutisesta pääset lukemaan tästä

Useaan otteeseen tuoreen suhteensa käänteitä puolustelemaan joutunut Grande menetti täysin malttinsa, kun eräs fani innostui kommentoimaan kaksikon tuoreiden kihlausuutisten taustalla olevan rakkauden sijaan ainoastaan heidän yhteinen managerinsa, Scooter Braun.

Fani kommentoi asiaa mikroblogipalvelu Twitterissä näin:

"Ensin Ariana kihlautui Pete Davidsonin kanssa ja nyt Justin Bieber Hailey Baldwinin... paholainen työskentelee kovasti, mutta Scooter Braun työskentelee vielä kovemmin".

Kommentista hermostunut Grande vastasi fanille tiukasti toivovansa muun muassa että tämä ymmärtäisi artistienkin olevan ainoastaan ihmisiä, jotka rakastavat ja elävät omaa elämäänsä. 

"Scooter on uskomaton ihminen joka ainoastaan välittää meidän hyvinvoinnistamme, sekä onnellisuudestamme. Rakkaus on uskomatonta. Kaikkea tapahtuu - ja toivon todella että sitä tapahtuu joskus myös sinulle. Ansaitsisit sen", tähti kommentoi kärkkäästi. 

Sananvaihto on sittemmin poistettu Twitteristä, mutta jotkut fanit onnistuivat taltioimaan sen ennen poistamista. Mikäli haluat siis nähdä kuvat keskustelunvaihdosta, pääset katsomaan ne täältä

Lue myös: Tähtiparin suhde tiivistyy: Ariana Granden tuore tatuointi kunnianosoitus poikaystävän isälle

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat