Kuva: Getty Images

Game of Thrones -tähden Instagram-kuvan hashtag sekoitti fanit - antoiko juonipaljastuksen?

09.07.2018 11:45 - Iiro Myllymäki

Maisie Williams kertoo kuvatekstissä lopettaneensa sarjan viimeisen kauden kuvaukset.

Game of Thrones -suosikkisarjan viimeinen kausi nähdään ensi vuonna, ja sarjan fanit odottavat jo malttamattomina, miten eeppinen fantasiadraama päättyy. Sarjan näyttelijät ovat luonnollisesti varovaisia puhuessaan tulevan kauden käänteistä, mutta nyt fanit luulevat saaneensa yllättäviä juonipaljastuksia yhden näyttelijän Instagram-päivityksestä.

Arya Starkia sarjassa esittävä Maisie Williams, 21, on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvan ilmeisesti itsestään verisen näköisissä lenkkareissa. Kuvatekstin perusteella sarjan kuvaukset ovat juuri päättyneet Williamsin osalta.

”Hyvästi Belfast. Hyvästi Arya. Hyvästi Game of Thrones. Mikä ilo tämä onkaan ollut. Olkoon tulevaisuus täynnä seikkailuja”, nainen kirjoittaa. Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

Suurin huomio ei kuitenkaan ole kiinnittynyt kuvan lenkkareihin tai tunteikkaaseen kuvatekstiin. Yksi naisen käyttämistä aihetunnisteista on saanut fanit sekaisin. Yhdessä hashtagissa lukee ”last woman standing”, eli suomennettuna suunnilleen ”ainoa jäljelle jäänyt nainen”. Nyt fanit arvuuttelevat, onko tämä juonipaljastus tulevalle kaudelle ja selviääkö Arya Stark ainoana naishahmona viimeisen kauden taisteluista.

”Annoitko meille juuri juonipaljastuksen?” on yksi kysynyt kommenteissa.

”Mitä hän oikein tarkoittaa?” on myös kommentoitu.

”Spoilerivaroitus”, on myös todettu kommenteissa.

Monet tosin uskovat, että Williams ei antaisi näin merkittävää juonipaljastusta julkisesti. Voikin olla, että nainen tarkoitti hashtagillaan olevansa viimeinen nainen, joka kuvasi kohtauksia tulevaa kautta varten. Nyt on vain odotettava ensi vuoteen ennen kuin naisen sanojen merkitys todella paljastuu. Vielä ei ole vahvistettu, mihin aikaan ensi vuonna ohjelma tekee paluun.

Lue myös: Game Of Thrones -tähti kamppailee itsetunto-ongelmien kanssa - aloitti sarjassa vain 12-vuotiaana

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat