Kuva: Senja Rapila

Nettikiusaajista harmistunut Vesta: "Se joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön?"

10.07.2018 14:15 - Elisa Jalasjoki

Tähti otti aiheeseen kantaa tiukalla Instagram-päivityksellään.

Esikoislevynsä Lohtulauseita myötä huippususioon noussut laulaja Vesta, eli Vesta Burman, on suosionsa myötä joutunut kohtaamaan myös yhden julkisuuden ikävimmistä varjopuolista, nimittäin nettikiusaamisen. 

Viikonloppuna useaan otteeseen suositulla Ruisrock-festivaalilla esiintynyt artisti päätti avata tuntemuksiaan Instagramissa, jonne hän jakoikin avoimesti ajatuksiaan sekä menestyksestään että sen samalla mukanaan tuomista varjopuolista. 

"Kävin myös netissä, nyt kun tässä istuu vaan ja kuluttaa aikaa, niin sieltä löytyi muun muassa tällainen kuva, joka nauratti mua, mutta löytyi myös juttuja, jotka ei naurattanut", tähti kirjoittaa kuvapalvelussa julkaisemansa kuvan kuvatekstissä.

"Ihan hassu toi nettiviha, jota on vaan niin helppo lörväyttää tonne langoille"

"Se, joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön? Ei. Mä voin valita että EI. Mun ei tarvitse kestää ilkeitä ja tahallaan p*skasti sanottuja juttuja, mä voin sulkea silmät ja selaimen. Ei anneta vihan voittaa tänäänkään", artisti kuittaa. 

Koko päivityksen, sekä Vestan tilillään jakaman "pilakuvan", pääset katsomaan alta. 

Vesta esiintyi Ruisrockissa lauantaina itse, mutta osallistui myös useampaan perjantaipäivän esitykseen feattaamisen muodossa. Vesta nähtiin lavalla muun muassa Kauriinmetsästäjien, Stig Doggin, Pyhimyksen sekä Töölön ketterän keikoilla. 

Lue myös: Esikoislevynsä julkaissut Vesta ei ärsyynny Vesala-vertailuista: "Kunhan Paulaa ei v**uta"

Kilpailut

Uusimmat