Kuva: Getty Images

Amy Schumerin kuvapäivitys käynnisti kiivaat raskaushuhut - naisella täydellinen vastaus

13.07.2018 14:45 - Iiro Myllymäki

Amy Schumer ampui huhut alas nopeasti.

Koomikko-näyttelijä Amy Schumer, 37, julkaisi hiljattain Instagram-tilillään itsestään kuvan, joka sai aikaan kunnon spekulaatiomyllyn. Kuvassa nainen poseeraa kädet alavatsan kohdalle aseteltuina, joten monet naisen seuraajat alkoivat epäillä naisen olevan raskaana. Epäilyksiä herätti myös kuvateksti. Siinä nainen kirjoitti jotain olevan tuloillaan, vaikka hän olikin merkinnyt kuvatekstiin hänen stylistinsä Leesa Evansin eikä aviomiestään Chris Fischeriä. Samaan päivitykseen nainen oli myös yhdistänyt yhteiskuvan hänestä ja aviomiehestään. Jos naisen päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Huhut raskaudesta lähtivät nopeasti liikkeelle, mutta nopeasti Schumer myös ampui ne alas. Pian edellä nähtyjen päivitystensä jälkeen hän jakoi Instagramiin videon, jossa hän suoraan sanoo, ettei ole raskaana - samalla kun hän siemailee ilmeisesti alkoholillista drinkkiä. Kuvatekstissä nainen veistelee, että hänen vatsaansa on aina helppo luulla vauvavatsaksi.

- Olen pahoillani, mutta käteni… Ystäväni sanoi, että näytti siltä, että osoittaisin käsilläni vauvavatsaa tai jotain, mutta en ole raskaana, Schumer selvensi.

Nainen paljasti, että oli ”raskauskuvan” kuvatekstissä viitannut siihen, että hän ja hänen stylistinsä ovat luoneet yhteisen vaatemalliston. Schumerin selityksen voit kuunnella alla olevalta videolta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

View this post on Instagram

I always have a bump alert!

A post shared by @ amyschumer on

Lue myös: Amy Schumerin uutta elokuvaa tylytetään netissä - "Oksensin juuri suuhuni"

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat