Keikkamatkan kommellus sai Pikku G:n lähes paniikkiin – unohtui huoltoaseman hyllyjen väliin!

17.07.2018 16:45 - Emmi Moilanen

Pikku G muistelee takavuosien kommellusta, joka sattui hänen kiertäessä ympäri Suomea Royal Family -rap-kokoonpanon kanssa.

Tämän viikon Kissin kesäjuontaja Pikku G, eli Henri Vähäkainu, muisteli juontaja Jani Jääskeläisen kanssa unohtumattominta kommellusta takavuosien keikkareissuiltaan. Muisto liittyi aikaan, jolloin Pikku G kiersi ympäri Suomea rap-kokoonpano Royal Familyn kanssa.

- Pysähdyimme jollekin huoltoasemalle ja kaikki lähtivät tekemään omia ostoksiaan, minä mukaan lukien. Siellä sitten pläräsin tuotteita ja jossain hyllyjen välissä seikkailin oman ostoskorini kanssa, kun huomasin, että muut ovat lähteneet.

Mies paljastaa, että tilanteessa meinasi tulla jopa "pieni paniikki,” vaikka muu ryhmä oli lopulta havahtunut tilanteeseen nopeasti, noin kymmenen kilometrin päässä huoltoasemalta.

- Olimme tottuneet siihen, että en oikein voinut liikkua yksin missään julkisilla paikoilla koska se oli aika hysteeristä aikaa. Jos oli joku tuollainen stoppi, niin joku sitten aina oli kanssani, Pikku G kertoo.

- He olivat vain lähteneet menemään ja mä olin siellä yksin. Totta kai he tulivat nopeasti takaisin sinne huoltoasemalle ja huusivat ”Henkka, missä sä olet?” Sitten he löysivät minut sieltä hyllyjen välistä, mies jatkaa.

Muisto naurattaa yhä

Pikku G:n mukaan hän saa kuulla kommelluksesta yhä silloin tällöin.

- Sitten sille naurettiin jälkikäteen, että olen niin pieni, ettei minua näe sieltä hyllyjen välistä. Että nyt kävi näin.

Räppäri arvelee, että osasyyllinen tapahtumaan saattoi olla kokoonpanon suuri keikkabussi, jossa oli kaksi kerrosta ja useita eri osastoja.

- Varmaan he olivat huudelleet minua siellä bussissa ja kun vastausta ei kuulunut, ainoa vaihtoehto oli se, että Pikku G on jäänyt huoltoasemalle, mies toteaa.

Voit kuunnella Kissin iltapäivää arkisin kello 14-18. Tällä viikolla Jani Jääskeläisen kanssa äänessä on Pikku G.

Lue myös: Pikku G mahdollisista fanituotteistaan - kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa

Voice.fi ja Kiss kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat