Kuva: Getty Images

Mila Kunis avautuu erostaan Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista - "Olin täysi kusipää"

24.07.2018 14:45 - Iiro Myllymäki

Hollywood-tähtien suhde kesti kahdeksan vuotta.

Näyttelijät Mila Kunis, 34, ja Macaulay Culkin, 37, seurustelivat kahdeksan vuoden ajan vuodesta 2002 alkaen. Nyt Mila Kunis on puhunut avoimesti pariskunnan erosta, ja myöntää olleensa itse syypää eroon.

- Se oli kamala, kamala, kamala ero. Mokasin täysin. Olin täysi kusipää kaksikymppisenä, myönnetään, Kunis on sanonut Armchair Expert -podcastissa.

Mila Kunis kertoo, että kesti pitkän aikaa ennen kuin hän todella pystyi myöntämään asioiden laidan itselleen ja tajuamaan, että hän itse aiheutti eron vääränlaisella käytöksellään.

- Se mitä tein perseestä. Se miten sen tein oli perseestä. Kun sitten olin sinkku, ajattelin, että minun täytyy selvittää pääni, Kunis sanoo.

Muun muassa Black Swan - ja Bad Moms -elokuvista tuttu Kunis sanoo, että on sittemmin antanut itselleen anteeksi käytöksensä. Nyt Mila Kunis on naimisissa näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa. Pariskunta meni naimisiin kesällä 2015. Heillä on kaksi yhteistä lasta. Yksin kotona -tähti Macaulay Culkin puolestaan seurustelee entisen Disney Channel -näyttelijän Brenda Songin kanssa.

Lue myös: Mila Kunis leikkasi hiuksensa - näyttää tyrmäävältä uudessa lookissaan, katso

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat