Kuva: Youtube

Tänään tv:ssä: Elokuva, josta Sylvester Stallone joutui oikeuteen

26.07.2018 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

The Expendables -elokuvaa syytettiin kopioksi toisesta elokuvasta.

The Expendables on vuonna 2010 julkaistu toimintaelokuva, joka on monella tavalla henkilöitynyt näyttelijälegenda Sylvester Stalloneen. Rocky- ja Rambo-elokuvista parhaiten muistettava Stallone on ohjannut ja käsikirjoittanut elokuvan, ja lisäksi hän näyttelee siinä pääosaa.

Elokuva kertoo Stallonen näyttelemän Barney Rossin johtamasta palkkasoturiryhmästä, joka värvätään syöksemään vallasta eteläamerikkalaisen saarivaltion diktaattori. Stallonen lisäksi elokuvassa nähdään muita kovia toimintatähtiä, kuten Jason Statham, Jet Li ja Dolph Lundgren.

The Expendables nousi ilmestymisensä jälkeen otsikoihin, kun Stallonea ja elokuvan tuottajia syytettiin kopioinnista. Käsikirjoittaja Marcus Webb haastoi Stallonen oikeuteen, koska hänen mielestään The Expendables on suora kopio hänen The Cordoba Caper -elokuvastaan. Hovioikeus ratkaisi asian Stallonen hyväksi. Sen mukaan The Expendables -elokuvan kokonaiskonsepti ja yleisluonne on hyvin erilainen kuin Webbin elokuvassa. Oikeus antoi ratkaisunsa asiassa alkuvuodesta 2014.

Voit katsoa elokuvan trailerin alta.

The Expendables
21.00
Nelonen

Lue myös: Sylvester Stallone, 71, jakoi käsittämättömän leuanvetovideon - edelleen huippukunnossa!

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat