Kuva: YouTube

Vähäpukeisia naisia ja kallis auto - Ysäriboi-biisin musiikkivideo ei jätä ketään kylmäksi

27.07.2018 08:15 - Reija Saarinen

Oku Luukkaisen mukaan jännittävintä kuvauksissa oli kalliin auton rattiin hyppääminen.

Retroperjantai-ohjelman juontaja Oku Luukkainen julkaisi heinäkuun alussa kesäisen bilebiisin. Kappale kantaa nimeä Ysäriboi ja siinä ovat mukana myös Portion Boys sekä Pasi & Anssi.

Kyseessä on kappale, joka saa hyvälle tuulelle ja nostattaa samalla kesäfiilistä.

- Se on tietyllä tavalla sellainen aivot narikkaan biletysbiisi, mutta on taustalla syvällisempikin tarina. Minusta on mahtavaa, että vaikka maailma muuttuu, tietyt asiat pysyvät. Tästä hyvänä esimerkkinä ysäriin intohimoisesti suhtautuvat ihmiset, Luukkainen kertoi Voice.fi:lle kappaleen ilmestymisen aikoihin.

Nyt biisi on saanut myös näyttävän musiikkivideon, joka ei todellakaan jätä ketään kylmäksi. Siinä kun on tarjolla niin huumoria, kauniita naisia kuin nopea autokin.

- Musiikkivideolla nähtävä auto maksaa 200 000. Ehkä kuumottavinta tuossa musiikkivideon tekemisessä olikin pelko siitä, että mällään sen auton jotenkin. Olisin ollut loppuikäni velkavankeudessa, Luukkainen naurahtaa.

Luukkaisen mukaan videolle ei ollut olemassa mitään suurta käsikirjoitusta, vaan melko lailla mentiin fiilispohjalla. Tavoitteena oli, että lopputulos tuo hyvän mielen.

- Video kuvattiin muutamassa päivässä Porissa sekä Kristiinankaupungissa. Mukana on myös materiaalia tämän vuoden keikoilta. Se on myös hatunnosto juuri heille, jotka käyvät keikoilla fiilistelemässä.

Luukkaisen mukaan kappale on kaiken kaikkiaan saanut hyvän vastaanoton yleisön keskuudessa ja se on saanut tekijätkin hämmentymään.

- Biisi on saanut todella hyvän vastaanoton ja jokainen meistä tekijöistä on rehellisesti sanottuna ollut todella yllättyneitä tästä. Se on noussut Spotifyn soitetuimpien joukkoon ja kerännyt kaikkiaan puoli miljoonaa kuuntelua.

Videon pääset katsomaan alta.

Lue myös: Retrojuontaja julkaisi kesäisen bilebiisin - taustalla syvällinen tarina

Lue myös: Retromiitti-kiertueen liput myyntiin - täyttää viisi kaupunkia ysärifiiliksellä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat