Kuva: Getty Images

Jennifer Aniston avoimena uransa varjopuolista: Kertoo naisten kohdelleen jopa miehiä pahemmin

02.08.2018 13:15 - Elisa Jalasjoki

Tähti pitää itseään onnekkaana, sillä ei ole joutunut kohtaamaan urallaan lainkaan fyysistä seksuaalista häirintää.

Erityisesti Frendit-komediasarjasta tuttu näyttelijäkaunotar Jennifer Aniston, 49, ei turhia arkaile, kun hän päättää avata sanaisen arkkunsa. 

Yhdysvaltalaisen InStyle-lehden haastattelussa tähti päättikin kertoa avoimesti muun muassa siitä, millaisia epäkohtia ja epäoikeudenmukaisuuksia nainen on pitkän uransa aikana joutunut kohtaamaan.

Erityisesti Aniston kertoo kyllästyneensä yksityiselämänsä jatkuvaan spekulointiin.

- Se on hullua. Väitetään, että en esimerkiksi kykene pitämään miestä itselläni, tai etten hanki lapsia, koska olen liian itsekeskeinen ja keskityn vain uraani. 

- Nuo ovat pelkkiä olettamuksia. Kukaan ei todellisuudessa tiedä, mitä suljettujen ovien takana oikeasti tapahtuu, nainen pohtii viitaten samalla uteluihin siitä, miksei ole perustanut perhettä. 

- Kukaan ei tiedä mitä olen käynyt läpi, niin lääketieteellisesti kuin henkisestikin, hän lisää vihjaten, että saattaisi kärsiä esimerkiksi lapsettomuudesta. 

Anistonin mukaan Hollywoodissa on jatkuva paine, jonka mukaan naiset ovat "viallisia", mikäli he eivät ole äitejä. 

Naiset kohdelleet pahemmin kuin miehet?

Keskusteltaessa seksuaalisesta häirinnästä, tähti kertoo ettei ole koskaan joutunut onnekseen kohtaamaan keneltäkään itseään korkeampiarvoiselta taholta epämiellyttävää kohtelua. Hänen mukaansa naiset ovatkin kohdelleet häntä miehiä raaemmin. 

- Henkilökohtainen kokemukseni on, että tällä alalla tietyt naiset ovat kohdelleet minua paljon miehiä pahemmin, niin verbaalisesti kuin toiminnankin kautta, hän kertoo. 

Kysyttäessä, voisiko Aniston nimetä jonkun häntä kaltoin kohdelleen naisen, hän kieltäytyy. 

Aniston erosi alkuvuodesta puolisostaan Justin Therouxista. Pariskunta ehti olla naimisissa vain noin kahden vuoden ajan. 

Lue myös: Miksi Frendien Joeysta ja Rachelista ei tullut paria? Jennifer Aniston kertoo

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat