Kuva: Getty images

Saako Meghan Markle olla morsiusneito ystävänsä häissä?

03.08.2018 10:45 - Janita Suojanen

Maailma odottaa kuumeisesti vahvistusta siitä, nähdäänkö herttuatar Meghan Markle näyttelijäystävänsä Priyanka Chopran morsiusneitona.

Herttuatar Meghan Marklen, 36, hyvä ystävä ja näyttelijä Priyanka Chopra, 36, kihlautui laulaja Nick Jonaksen, 25, kanssa vain kahden kuukauden seurustelun jälkeen, kertoo Cosmopolitan-julkaisu. Cosmopolitanin mukaan tuore kihlapari vietti taannoin viikonloppua prinssi Harryn, 33, ja Meghanin luona, joka herätti kysymyksiä herttuattaren roolista tulevissa häissä.

Kuninkaallisissa häissä nähdään harvoin aikuisia morsiusneidon roolissa. Vielä harvemmin kuninkaalliset itse ovat erityisroolissa muiden kuin kuninkaallisten häissä. Vaikka erityistä kieltoa ei ole olemassa, asettaa Meghanin asema hieman haasteita – hän ei nimittäin etiketin mukaan voi kävellä niin sanotusti tavallisen ihmisen takana.

- Tästä syystä Kate Middleton ainoastaan luki rukouksen siskonsa häissä, vaikka Pippa oli morsiusneitona Katelle, kuninkaallisiin perehtynyt reportteri Omid Scobie huomauttaa.

Scobie kertoo valinnan olevan kuitenkin Meghanin. Esimerkiksi Pippa Middleton toimi morsiusneitona siskonsa, herttuatar Kate Middletonin, ja prinssi Williamin häissä vuonna 2011. Meghanin ja Harryn häissäkin bestmanin roolia toimitti Harryn veli, prinssi William.

Toukokuussa 2017 Nick Jonas ja Priyanka Chopra edustivat yhdessä MET Gaalassa, mutta kertoivat tuolloin olevansa vain ystäviä. (kuva: Getty images)

Hääparin kannattaa kuitenkin harkita kuninkaallisten roolia häissään huolella, jos haluaa huomion pysyvän itsessään. Varmaa on nimittäin se, että katseet ajautuisivat herkästi pois upeimmastakin morsiamesta, jos muoti-ikoniksikin noussut Meghan sädehtisi vierellä.

- Kesäkuussa kaikki huomio kiinnittyi Ruotsin prinsessa Madeleineen, kun hän oli morsiusneitona läheisen lapsuudenystävänsä häissä, Scobie sanoo.

Pikakihloja ovat suosineet viime aikoina myös laulaja Ariana Grande, 25, ja näyttelijä Pete Davidson, 24, sekä Justin Bieber, 24, ja malli Hailey Baldwin, 21.

Lue myös: Hollywoodin uusi superpari kihloihin - fanit ihmettelevät nopeaa toimintaa

Lue myös: Meghan Markle suivaantui isänsä sanomisista - ei aio korjata välejään häneen

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat