Kuva: Getty Images

Julkkisten omituisimmat terveystrendit listattiin - mehiläisenpistoja ja iilimatoja

07.08.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi Gwyneth Paltrow antaa mehiläisten pistää itseään.

Julkkisnaiset ovat vannoneet iät ja ajat mitä omituisimpien ruokavalioiden ja terveystrendien nimeen, jotka auttavat heitä pitämään solakat linjansa ja pysymään nuorekkaana. The List-julkaisu on listannut julkkisten noudattamia hyvinvointitrendejä. 

Gwyneth Paltrow 

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 45, on puhunut paljon nuorekkaasta ulkonäöstään ja hänen erilaisita ihonhoitorutiineistaan. Se, mikä ihmisiä on kummastuttanut, on Paltrown kommentit mehiläisenpistoista. 

Nainen kertoi nimittäin pari vuotta sitten antamassaan haastattelussa, että hän altistaa itsensä mehiläisnpistoille, koska ne ovat naisen mielestä hyväksi hänen terveydelleen. 

- Se on tuhansia vuosia vanha tekniikka, jonka avulla voi päästä eroon kehon tulehdustilasta sekä arvista, hän kertoi tuolloin. 

Sanomattakin on selvää, että älä todellakaan kokeile tätä kotona. 

Shailene Woodley 

Tähtiin kirjoitettu virhe -elokuvasta tuttu Shailene Woodley, 26, on tunnettu ympäristöaktivisti, mutta luottaa myös erikoisiin kauneushoitoihin. Hän nimittäin haluaa ottaa aurinkoa alapää paljaana. 

- Haluan antaa alapäälleni hieman D-vitamiinia, jonka vuoksi otan aurinkoa ilman alaosaa. Luin asiasta artikkelin, jossa asiantuntija kertoi, että alapään auringonotto auttaa ongelmiin sekä lievittää tulehdusta, Woodley kertoo. 

Shailene Woodley uskoo auringon voimaan. (kuva: Getty Images )

Kim Kardashian 

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian, 37, kertoo luottavansa niin sanottuun vampyyrihoitoon, jossa hänen kasvojensa ihoa neulataan hänen omalla verellään. Kardashian kertoi hoidosta omalla Instagram-tilillään, mutta nainen on sanonut myöhemmin katuneensa kokeilua. 

- Se oli todella kivuliasta ja inhottavaa minulle. Se on kasvohoito, johon en ikinä menisi uudelleen, hän on kertonut. 

Kim Kardashian on kertonut, ettei halua enää ikinä kokeilla vampyyrihoitoa. (kuva: Getty Images)

Demi Moore 

Näyttelijä Demi Moore, 55, luottaa verta imeviin iilimatoihin. Moore kertoo, että hän luottaa iilimatoihin muun muassa niiden tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi. Moore kertoo noudattavansa aina ajoittain tiukkaa puhdistuskuuria. 

- Olin ulkomailla noudattamassa detox-kuuria ja osana ohjelmaan kuului antaa iilimatojen imeä verta minusta. Iilimadoilla on verta puhdistavia vaikutuksia, jotka todella tunsin hoidon jälkeen, Moore hehkuttaa. 

Demi Moorea iilimadot eivät ällötä. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Mikä oli suurin pukeutumistrendi syntymävuonnasi? Katso hauska kooste muodin historiasta

Lähde: The List 

Kilpailut

Uusimmat