Kuva: Getty Images

Rikkoiko Meghan Markle hovin protokollaa? Fanit suivaantuivat vilahtavista rintaliiveistä

07.08.2018 11:15 - Elisa Jalasjoki

Ystäviensä hääjuhliin osallistuneelle kaunottarelle tapahtui täysin inhimillinen onnettomuus.

Viikonloppuna syntymäpäiväänsä viettänyt Sussexin herttuatar Meghan Markle, 37, on jälleen saanut nettikansan hermostumaan pukeutumisellaan.

Aviomiehensä prinssi Harryn kanssa ystäviensä hääjuhlaan osallistunut herttuatar oli pukenut ylleen tummanpuhuvan mekon, jonka pliseeratussa helmassa oli ainoastaan pieniä väriläikkiä. 

"Hautajaismaisen" tyylinsä lisäksi Marklea on kritisoitu siitä, että hän varasti hääparilta huomion esimerkiksi vilkuttelemalla valokuvaajille, sekä vilauttamalla rintaliivejään. 

Tosiasiassa härskiltä kuulostavassa tapauksessa oli kyse tahattomasta vahingosta, jossa naisen avonaiseksi jäänyt ylin nappi aiheutti sen, että kangas siirtyi syrjään paljastaen hänen mustien, pitsisten rintaliiviensä yläreunan. 

Kuvan tapahtuneesta pääset katsomaan alta. 

Meghan Markle saapumassa ystäviensä häihin lauantaina. Kameramiesten onnistui tallentaa epäonninen hetki, kun auki jäänyt ylänappi paljasti naisen rintaliivit kuvaajille. (kuva: Getty Images)

Kaikki naisen seuraajat eivät kuitenkaan ottaneet epäonnista tapausta huumorilla, sillä Twitter täyttyi nopeasti erehdystä tuomitsevista kommenteista. 

Esimerkiksi eräs käyttäjä kirjoitti tilanteesta näin:

"Näen Lontoon, näen Ranskan, näen Meghanin... No, en sentään alushousuja, mutta lähes yhtä hävettävän tilanteen. Luulen, että ainoa hyvä uutinen onkin se, että hänellä oli kauniit pitsiliivit."

Kyseisen twiitin pääset näkemään alta.

Lue myös: Jalkojen ristiminen ei onnistunut - hauska video Meghan Marklesta leviää netissä

Lue myös: Miksi Meghan Markle käyttää aina liian suuria kenkiä? Syy on yksinkertainen

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat