Kuva: Getty Images

Lindsay Lohan kohautti #MeToo-kommenteillaan - "Vihaan varmaan itseäni tämän sanomisesta..."

13.08.2018 17:15 - Iiro Myllymäki

Lindsay Lohan on sittemmin pyytänyt sanojaan anteeksi.

Näyttelijä Lindsay Lohan, 32, otti hiljattain The Timesin haastattelussa kantaa #MeToo-kampanjaan. Varsinkin elokuvamaailmaa ravistellut kampanja on tuonut esiin lukemattomien naisten kokemuksia seksuaalisesta häirinnästä ja ahdistelusta. Lindsay Lohanin kommentit #MeToo-ilmiöstä herättivät paljon kritiikkiä, ja nyt nainen on pyytänyt anteeksi sanomisiaan.

Lohan sanoi haastattelussa, että hänellä itsellään ei ole elokuvamaailmasta kokemuksia, joista kertoa #MeToo-yhteydessä. Nainen sanoi uskovansa, että jotkut kokemuksiaan jakaneista naisista ovat kertoneet asioista vain saadakseen huomiota. Hän myös kertoi mielipiteensä siitä, että seksuaalisen häirinnän ja ahdistelun tapaukset tuodaan julki vasta vuosia asioiden tapahtumisen jälkeen.

- Asiat pitäisi keskustella halki sillä hetkellä. Siitä voi tehdä ilmoituksen poliisille. Vihaan varmaan itseäni tämän sanomisesta, mutta mielestäni se, että naiset puhuvat näistä asioista saa heidät näyttämään heikoilta, vaikka he ovat hyvin vahvoja naisia. Sitten jotkut tytöt tuovat kokemuksensa julki eivätkä he edes tiedä keitä he ovat, ja he tekevät sen saadakseen huomiota, Lohan sanoi.

Sittemmin Lohan on pahoitellut sanomisiaan People-lehdelle antamassaan tiedotteessa.

- Sanomiseni liittyivät vain siihen, että toivon, että väärät ilmiannot eivät laimentaisi #MeToo-kampanjan tärkeyttä, Lohan sanoo.

- Tiedostan nyt, että sellaiset kommentit, joita annoin, ovat satuttavia, mikä ei koskaan ollut tarkoitukseni, Lohan lisää.

Muun muassa Mean Girls -elokuvasta tunnetulla Lindsay Lohanilla on tulossa oma tosi-tv-ohjelma MTV-kanavalle.

Lue myös: Hyviä uutisia Mean Girls -leffan ystäville: Lindsay Lohan yrittää saada jatko-osan toteutumaan

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat