Kuva: Getty Images

Aerosmithin konkarit paljastavat totuudet legendojen takaa - palkkasiko bändi itselleen diilerin?

15.08.2018 08:21 - Katariina Auvinen

Steven Tyler ja Joe Perry kertovat, mikä on totta ja mikä ei.

Kuten jokaisesta legendaarisesta rock-bändistä, niin myös Aerosmithistä, liikkuu julkisuudessa paljon erilaisia legendoja ja tarinoita. LouderSound-julkaisu päätti kysyä, mitkä huhuista pitävät paikkansa ja mitkä eivät. Julkaisu haastatteli laulaja Steven Tyleria ja kitaransoittaja Joe Perryä

Kävi ilmi, että muun muassa Joe Perryn ensimmäinen vaimo, Elyssa Jerret, todellakin puri miestään kasvoista. 

- Minulla on vieläkin arpi leuassani siitä tapahtumasta, Perry kertoo. 

Sen sijaan Steven Tyler yllätti ensimmäisen vaimonsa hieman erilaisella tavalla, kun hän antoi Cyrinda Foxelle kaulakorun lahjaksi. Korun hän oli kääräissyt oman miehuutensa ympärille. 

- Se oli tuplayllätys hänelle, Tyler nauraa. 

Aerosmithin alkuajat olivat monille bändin jäsenille huumeiden huuruista aikaa, josta esimerkiksi Tyler on puhunut avoimesti raitistumisensa jälkeen. Huhu siitä, että bändi olisi palkannut itselleen huumediilerin, ei heidän mukaansa pidä paikkaansa. 

- Emme istunut kenenkään kanssa alas ja kertoneet hänelle, että sinä voit olla meidän diilerimme. Totta kai aina välillä palkkalistoilla oli ihmisiä, joilla oli kontakteja tällaisiin ihmisiin, Joe Perry asettelee sanansa. 

Pari paljasti myös, mistä Aerosmithin albumeista he pitävät vähiten. 

- En ole aivan varma siitä oliko Done With the Mirrors, meidän parhainta antiamme, Joe Perry pohtii. 

- Oletko kuunnellut sitä levyä? Siellä oli mielestäni neljästä viiteen kappaletta, jotka olivat ihan hyviä ja näyttivät meistä sen toisen puolen. Joka tapauksessa en pitkään pitänyt niinkään Night in the Rutsista, mutta nyt olen nähnyt siinäkin jotain valoisaa, Tyler kiteyttää. 

Lue myös: Rock-legendojen outo sanasota: "Rolling Stones on huonompi kuin me!"

Lähde: LouderSound

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat