Kuva: Getty Images

Vihanpito kestänyt jo vuosia - Meghan Marklen isä ei saapunut edes tyttärensä ensimmäisiin häihin

16.08.2018 12:45 - Elisa Jalasjoki

Dramaattiset yksityiskohdat kaksikon pitkäaikaisesta välirikosta ovat levinneet julkisuuteen.

Meghan Markle, 37, on saanut kärsiä Thomas-isänsä aiheuttamista julkisuuskohuista viime kuukausien aikana useaan otteeseen. Markle on muun muassa joutunut kuulemaan, kuinka mies on avautunut medialle siitä, ettei tytär välittäisi edes hänen kuolemastaan.

Kyseisten kommenttien kerrotaan viimeistään aiheuttaneen sen, ettei Meghan enää edes haluaisi kaksikon sopivan välejään. 

- Nyt ei enää ole mahdollisuutta siihen, että Meghan aikoisi korjata välit isäänsä. Hän on saattanut naisen häpeään, Daily Mail -lehden lähteen kerrotaan kertoneen.

Nyt julkaisu uutisoi kuitenkin siitä, kuinka kaksikon välit näyttäisivät olleen erityisen kireät jo useita vuosia. Lehden saamien tietojen mukaan Thomas ei nimittäin edes osallistunut tyttärensä ensimmäisiin häihin, joita vietettiin Jamaicalla vuonna 2011. 

Tuolloin Meghan avioitui ohjaajana tunnetun Trevor Engelsonin kanssa. Pariskunta erosi kuitenkin jo kaksi vuotta myöhemmin. 

Daily Mailin mukaan sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään otoksia, joissa kaksikko viettä hääjuhlaansa rannalla, läheistensä ympäröiminä. Kuvissa nähdään esimerkiksi myös Meghanin äiti Doria, joka on pysynyt tiiviisti tyttärensä elämässä tämän elämänmuutoksista huolimatta. Yhdessäkään häistä napatussa kuvassa ei kuitenkaan näy Thomasia.

Meghan avioitui prinssi Harryn kanssa toukokuussa 2018. Kaksikon tiedetään pitäneen yhtä jo ainakin noin kahden vuoden ajan. 

Meghanin isä, Thomas, ei osallistunut pariskunnan häihin, kärsittyään omien kertomustensa mukaan sydänkohtauksesta. Useat lähteet ovat kuitenkin pitäneet väitettä valheellisena. 

Lue myös: Meghan Marklen isä haukkui taas tyttärensä lehtien palstoilla - Chrissy Teigenilta jäätävä kuitti

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat