Kuva: Getty Images

Selena Gomez hämmentää sanomisillaan - uskoo vieläkin olevansa se oikea Justin Bieberille

16.08.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Laulaja ei haluaisi, että Bieber avioituisi tämän uuden tyttöystävänsä kanssa.

Laulaja Selena Gomez, 25, päätti uudelleen lämmitellyn suhteensa Justin Bieberiin keväällä. Monien lähteiden mukaan kyse oli siitä, etteivät Gomezin läheiset ja perheenjäsenet hyväksyneet suhdetta ollenkaan. Kovin pala oli naisen äidille, joka kertoi avoimesti ettei Bieber oli hyväksi hänen tyttärelleen. 

Nyt vanha suola mitä ilmeisimmin janottaa kaunotarta vieläkin, koska hän on ilmaissut tyytymättömyytensä Bieberin ja tämän uuden tyttöystävän Hailey Baldwinin kihlausuutiseen. Joidenkin lähteiden mukaan pari olisi ehtinyt jo naimisiinkin, josta Gomez olisi suivaantunut. 

(kuva: Getty Images)

- Selena oli aina varma, että hän olisi se oikea Justinille, jonka vuoksi hän oikeastaan toivoo ettei pari menisi koskaan naimisiin, lähde kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan. 

Lähteen mukaan ero on jäänyt kaihertamaan Gomezin mieltä, vaikka hän ei varsinaisesti toivokaan palaavansa Bieberin kanssa yhteen. 

Selena Gomez ja Justin Bieber aloittivat ensimmäisen kerran seurustelemaan vuonna 2010. He kuitenkin erosivat parin vuoden seurustelun jälkeen, mutta suhde lämpeni uudelleen viime vuoden loppupuolella. 

Lue myös: Äkkikihlaus sittenkin hätiköity? Justin Bieber ja Hailey-rakas lykkäävät häitään

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat