Kuva: Senja Rapila

Jenni Vartiainen New Yorkissa - muistelee koskettavasti Aretha Franklinia, katso

17.08.2018 12:15 - Iiro Myllymäki

Jenni Vartiainen on nähnyt, miten legendaarisen konserttipaikan edustalla on muisteltu soulkuningatarta.

Jenni Vartiainen, 35, on parhaillaan New Yorkissa. Asia selviää naisen Instagram-tililtä. Nainen on julkaissut tilillään kuvan New Yorkin Harlemista, missä on muisteltu eilen menehtynyttä soulin kuningatarta Aretha Franklinia. Vartiainen on jakanut kuvan legendaarisen Apollo Theaterin luota.

”Aretha Franklin esiintyi Apollossa ensimmäisen kerran 56 vuotta sitten. Tänään tänne edustalle on saapunut ihmisiä muistamaan hänen matkaansa ja vaikutusta meihin kaikkiin. Arethan lauluja on luukutettu koko päivän pitkin Harlemin katuja. Liikuttavaa nähdä miten musiikki elää ja jää elämään. Rest in peace Aretha and thank you for the music”, Vartiainen kirjoittaa. Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

Nainen on jakanut tunnelmia Harlemista myös Instagramin tarinoiden puolella. Yhdessä kuvassa näkyy, miten Apollo-teatterin edustalle on tuotu kukkia ja muisteluvalokuvia.

Aretha Franklin menehtyi 76-vuotiaana. Naisen lauluääntä pidettiin yleisesti yhtenä maailman parhaista, ja monet laulajat ovat nimittäneet Franklinin yhdeksi suurimmista innoittajistaan. Pitkän uransa aikana nainen sai peräti 18 musiikkialan Grammy-palkintoa, ja hän myi yli 75 miljoonaa albumia. Aretha Franklin menehtyi haimasyöpään.

Jenni Vartiainen julkaisee uuden Monologi-nimisen albumin 7. syyskuuta.

Lue myös: Jenni Vartiainen, 35, ikäkriisistä: "Olin todella huono parikymppinen"

Kilpailut

Uusimmat