Kuva: Getty Images

Ravintola osallistui Kuppilat Kuntoon -ohjelmaan - syyttää nyt Gordon Ramsayta dramatisoinnista

20.08.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Ravintolan johtajan mukaan Ramsay sai heidän ravintolansa näyttämään huonolta.

Televisiokokki Gordon Ramsay, 51, on tunnettu hyvinkin värikkäistä mielipiteistään. Oman ravintolabisneksen lisäksi Ramsay on piiskuroinnut muun muassa omaa Kuppilat Kuntoon -sarjaa, jota on nähty myös Suomessa. Sarjassa Ramsay laittaa huonosti pärjäävät ravintolat kuosiin, eikä kaunistele mielipiteitään niin johtamistyylistä kuin ruuastakaan. 

Nyt ohjelmaan osallistunut new orleansilainen ravintola on haastamassa julkkiskokkia oikeuteen, koska heidän mukaansa mies sai ravintolan näyttämään huonolta televisiossa. Mikä erikoisinta, ravintola osallistui ohjelmaan jo vuonna 2011, mutta on nyt vasta haastamassa miestä tekosistaan. 

Mitä ilmeisimmin johtaja suivaantui Facebookissa leviävästä klipistä, joka on kuvattu ravintolassa. Siinä Ramsay oksentaa sen jälkeen, kun hän haistaa keittiössä ollutta vanhaa katkarapua. Klipissä näkyi myös kuinka useat asiakkaat valittivat ruuasta. Mies löysi vielä keittiöstä kolme hiirtä, jotka olivat jääneet hiirenloukkuihin. 

Jo vuonna 2011 ravintola yritti vetää ohjelmaa takaisin, jotta sitä ei esitettäisi. Tuolloinkin ravintola haastoi niin tuotantoyhtiön kuin Ramsayn oikeuden eteen, mutta asia onnistuttiin sopimaan. 

Ravintola ei halua, että klippi leviää, koska silloin asiakkaat luulevat tilanteen olevan ajankohtainen. 

"Ihmiset luulevat, että ravintolassa on jotain vikaa tänä päivänä. Se johtaa heitä harhaan." Syytteessä lukee. 

Jakso on vieläkin nähtävissä YouTubessa. 

Lue myös: Fanit hullaantuivat Gordon Ramsayn, 51, paidattomasta kuvasta - "Näytät fantastiselta!"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat