Kuva: Instagram

Salkkarit-näyttelijän julkaiseman kuvan yhteydessä tärkeä viesti: "Ollaan sellaisia kuin ollaan"

20.08.2018 16:45 - Reija Saarinen

Tero Tiittasen mukaan ulkonäköä tärkeämpää on se, mitä suustaan päästää.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Tero Tiittanen, 40, julkaisi Instagramissa mustavalkoisen kuvan itsestään. Kyseinen otos on jo hieman vanhempi ja siinä Tiittasen hiukset ovat huomattavasti nykyistä lyhyemmät.

Kuvatekstissä Tiittanen kertoo, että vaikka hän onkin luonut uraa mallina, ei hänkään aina ole ollut täysin sinut oman ulkonäkönsä kanssa. Miehen mukaan hän on kokenut epävarmuutta ennen kaikkea nenästään.

"Jos tuota päätä nyt vähän arvostelisi, niin mulla on aina ollu tollanen hyppyrinenä. Lapsena aina odotin et millon olympialaisten suurmäki hypätään siinä," hän kirjoittaa.

"Luomiakin mulle on aina tullu helposti, mä oon luomi jossa on vähän ihoa. Yritän tässä kai sanoa että aivan sama, se on vaan ulkonäkö," Tiittanen jatkaa.

Tiittasen mukaan ulkonäköä tärkeämpää on se, mitä ihminen suustaan päästää. Ne vievät ihmisen onnistumisiin ja samalla voivat nostaa seinän pystyyn. Siksi Tiittanen kehottaakin kaikkia olemaan juuri sellaisia, kuin he ovat.

"Ne ilmavirran suusta tuomat lauseet on kuitenkin ne tärkeimmät, niillä onnistutaan tai kaadutaan. Ollaan sellaisia kun ollaan," Tiittanen päättää kirjoituksensa.

Kuvan ja koko kirjoituksen pääset katsomaan alta.

Kilpailut

Uusimmat